Στο Μπέρμινχαμ θα κάνει ντεμπούτο στον κλειστό στίβο το 2022 ο Mondo Duplantis

 Runbeat Team   13:14 01-12-2021  

Στο Μπέρμινχαμ θα κάνει ντεμπούτο στον κλειστό στίβο το 2022 ο Mondo Duplantis


Παρουσία του Mondo Duplantis θα πραγματοποιηθεί το «MüllerΓκραν πρι κλειστού στίβου» στο Μπέρμινχαμ!

Ο Σουηδός σταρ του επί κοντώ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο γκραν πρι που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου 2022. Εξάλλου οι αναμνήσεις του από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ονειρικές μιας και το 2020 είχε ξεπεράσει τα 6.18μ. στη Γλασκώβη, σημειώνοντας νέο Παγκόσμιο ρεκόρ που εξακολουθεί να ισχύει.

 

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το Müller Indoor Grand Prix Birmingham», είπε ο Duplantis και πρόσθεσε: «Έχω όμορφες αναμνήσεις από την προηγούμενη διοργάνωση. Το να ξεπεράσεις τα 6,18 μέτρα και να καταρρίπτεις το παγκόσμιο ρεκόρ είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Οι Βρετανοί φίλαθλοι είναι παθιασμένοι και ξέρουν πραγματικά το επί κοντώ και είναι υπέροχο για εμάς να αγωνιζόμαστε μπροστά τους. Πάντα μου αρέσει να κοιτάζω μπροστά, όχι πίσω, και με πολλούς μεγάλους αγώνες φέτος ελπίζω να ξεκινήσω καλά τη σεζόν μου», κατέληξε.

Πριν τον Mondo Duplantis την απόφασή της να συμμετάσχει στο μιτινγκ του Μπέρμιγχαμ είχε δηλώσει και η «ασημένια» Ολυμπιονίκης στα 800 μέτρα και βρετανίδα κάτοχο του ρεκόρ Keely Hodgkinson.