Στο Ντουμπάι για δύο αγώνες ο Μανόλης Στεφανουδάκης

 Runbeat Team   12:45 05-02-2021  

Στο Ντουμπάι για δύο αγώνες ο Μανόλης Στεφανουδάκης


Από το Ντουμπάι θα ξεκινήσει και φέτος η αγωνιστική χρονιά για τον Μανόλη Στεφανουδάκη, ο οποίος αναχωρεί αύριο Σάββατο 6/2 για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης θα πάρει μέρος στο 12th Fazza International Para Athletics Championships αγωνιζόμενος την προσεχή Τετάρτη 10/02 στον ακοντισμό, ενώ την Παρασκευή 12/02 θα αγωνιστεί στη σφαιροβολία στο Dubai 2021 World Para Athletics Grand Prix.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Ντουμπάι, ο Μανόλης Στεφανουδάκης τόνισε:  «Εδώ κι ένα χρόνο ζούμε την εποχή του κορονοϊού, η οποία έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας αλλά αυτό δε στάθηκε εμπόδιο στην προετοιμασία μας, η οποία δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα. Για άλλη μια χρονιά θα συμμετάσχουμε στη διεθνή διοργάνωση του Fazza στο Ντουμπάι και στόχος μας για άλλη μια φορά τα θετικά αποτελέσματα. Το επίπεδο των συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Στόχος μας για φέτος είναι μία σωστή και αξιόλογη εμφάνιση στην Παραολυμπιάδα στο Τόκυο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου καιστηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, αεροπορικών εισιτηρίων ή την διαμονή σε ξενοδοχείο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία Covid 19.

Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα».