Συγκίνησε στο αντίο του στον Ορέστη Ντουσάκη ο Κωστής Παπαμαρκάκης (Pic)

 Runbeat Team   16:45 04-02-2022  

Συγκίνησε στο αντίο του στον Ορέστη Ντουσάκη ο Κωστής Παπαμαρκάκης (Pic)


Στην Αθήνα για σπουδές και προπονήσεις μετακομίζει ο Ορέστης Ντουσάκης, με τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Κωστή Παπαμαρκάκη να τον αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Χανιώτης σφυροβόλος αποτελεί έναν από τους αθλητές που έχει αναδείξει ο έμπειρος τεχνικός, καθώς είναι γνωστός για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει και με άλλους σφυροβόλους από τα Χανιά.

Πρώτος ήταν ο Μιχάκης Αναστασάκης που βρίσκεται και προπονείται αρκετά χρόνια πλέον στην Αθήνα έχοντας συμμετοχή σε δύο Ολυμπιάδες, αλλά και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης που έφυγε πρόσφατα από την Κρήτη, λαμβάνοντας μέρος στην πρώτη του Ολυμπιάδα στο Τόκιο όντας 20 ετών.

 

Στην ανάρτησή του, ο Κωστής Παπαμαρκάκης συγκίνησε στο αντίο του στο νεαρό αθλητή, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Οχτώ χρόνια ήταν κοντά μας ο Ορέστης, ξεκίνησε όταν τελείωνε το δημοτικό, γευτήκαμε πολλές χαρές μα και λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες, δυσκολίες, στενοχώριες και προβλήματα.

Η σημερινή μέρα είναι παράξενη, μόνο ο Πατερικός όρος της χαρμολύπης μπορεί να περιγράψει τα αισθήματα μου, είναι λοιπόν μια μέρα χαρμολύπης για μένα. Λύπη γιατί το μικρό παιδί που μεγάλωσα αθλητικά με πολλούς κόπους κι αγωνίεςσήμερα φεύγει έχοντας πετύχει πολλά κι έχοντας ακόμα πολλά να δώσει. Χαρά γιατί ο μικρός Ορέστης μεγάλωσε και προχωρά στη ζωή του, ανοίγει τα φτερά του και κυνηγά τα νέα του όνειρα, ήρθε η ώρα να σπουδάσει και να συνεχίσει άλλου την αθλητική του πορεία.

Ορέστη καλή αρχή στη νέα σου ζωή και σου εύχομαι από καρδιάς να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι».

Δείτε την ανάρτηση του Κ. Παπαμαρκάκη: