Φετινό ρεκόρ από Φέρρα και Δημητράκη, εγκατέλειψε η Πεσιρίδου

 Runbeat Team   18:15 12-06-2021  

Φετινό ρεκόρ από Φέρρα και Δημητράκη, εγκατέλειψε η Πεσιρίδου


Τριπλή εκπροσώπηση είχε η Ελλάδα στο μίτινγκ που πραγματοποιείται σήμερα στη Γενεύη.

Ξεχώρισε η συμμετοχή της Ανδριάνας Φέρρα στα 400μ., η οποία σημείωσε νέο φετινό ρεκόρ με χρόνο 53.35, χρόνος που είναι πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (53.25) Η Φέρρα θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στη Ρουμανία με την ομάδα 4Χ400 μ. της χώρα μας, εκεί όπου αναμένεται να έχει σημαντική συμβολή στην προσπάθεια της ομάδας.

Στο ίδιο μίτινγκ συμμετείχε και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα της, αφού αισθάνθηκε μια σύσπαση στο δικέφαλο και επέλεξε να σταματήσει, προκειμένου να αποφύγει έναν σοβαρότερο τραυματισμό. Η έμπειρη αθλήτρια εξετάσθηκε από τον φυσιοθεραπευτή της διοργάνωσης, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι σοβαρό. Η Πεσιρίδου έχει μπροστά της το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και η βοήθειά της θα είναι πολύτιμη.

Στο μίτινγκ της Γενεύης αγωνίζεται και ο Ανδρέας Δημητράκης στα 1.500 μέτρα.

Ο Ανδρέας Δημητράκης, τέλος, τερμάτισε σε 3.43.12 τα 1.500 μ. κατέλαβε την όγδοη θέση και παράλληλα βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και να βάλει πλέον στο μυαλό του επιδόσεις κάτω από το 3.42.50.

Ο Δημητράκης ήταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο τόσο στα Χανιά, όσο και στην Πάτρα δεν κατάφερε να κάνει τον αγώνα που θα ήθελε. Ο έμπειρος δρομέας συνεχίζει τις εμφανίσεις του, την ερχόμενη εβδομάδα στα 3.000 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.