Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό η Α. Μαρινάκου – Μένει εκτός από τις επόμενες διοργανώσεις

 Runbeat Team   18:36 06-05-2023  

Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό η Α. Μαρινάκου – Μένει εκτός από τις επόμενες διοργανώσεις


Με ανάρτησή της στα social media, η Αναστασία Μαρινάκου μίλησε για τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στο πέλμα από το Νοέμβριο, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα μείνει εκτός από τις επόμενες διοργανώσεις.





Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας, ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να δώσει τέλος στον τραυματισμό στο πέλμα, όμως όπως φαίνεται το πρόβλημα δεν έχει αποχωρήσει οριστικά.

Στην ανάρτησή της, μεταξύ άλλων η Ελληνίδα αθλήτρια τονίζει πως έκανε τα πάντα για να γίνει καλά, όμως θα χρειαστεί να μείνει κι άλλο εκτός δράσης για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση.

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η Αναστασία Μαρινάκου:

«Δυστυχώς η χρονιά μου τελείωσε με τη συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μια χρονιά τόσο επιτυχημένη αλλά παράλληλα και με τόσα προβλήματα. Από τις αρχές του Νοέμβρη αντιμετωπίζω ένα τραυματισμό στο πέλμα μου, ένα τραυματισμό που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα και τώρα. Έκανα ό,τι χρειαζόταν για να μπορέσω να γίνω καλά, ακολούθησα πιστά τις συμβουλές των γιατρών μου κάνοντας όλες τις θεραπείες που χρειάστηκε ώστε να μπορέσω να βγάλω τη χειμερινή σεζόν. Ήταν μια συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια να επανέλθω και να νιώσω υγιής για να κάνω αυτό που τόσο αγαπώ! Παρόλο που το πρόβλημα επέμενε, κατάφερα να κάνω τρία ατομικά ρεκόρ και να βρίσκομαι στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χειμερινής σεζόν. Γι'αυτό είμαι ευγνώμων και περήφανη που με τόσο πόνο μπόρεσα να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες μου αλλά και να πετύχω τους στόχους μου.

Είναι δύσκολο να δεχτώ ότι δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στις επόμενες διοργανώσεις όμως ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσω το πρόβλημα κατάματα, να το λύσω και να επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή το συντομότερο δυνατόν!

 

Ξέρω ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον σύλλογο μου και τους χορηγούς μου, που με στηρίζουν και με ενθαρρύνουν σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Η αγάπη και η υποστήριξή σας είναι η πηγή έμπνευσής μου και θα συνεχίσω να σας εκπροσωπώ και να σας κάνω υπερήφανους στο μέλλον!

Σας αγαπώ πολύ!

I’ll be back soon».