Τα αδέρφια Κώστας και Νίκος Σταμούλης στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος

 Runbeat Team   15:42 07-02-2023  

Τα αδέρφια Κώστας και Νίκος Σταμούλης στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος


Με λιγότερες από σαράντα ημέρες να απομένουν για τον αγώνα, τα πρώτα μεγάλα ονόματα δήλωσαν συμμετοχή στην μεγάλη γιορτή του 14ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος.

Δύο από τους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων στην χώρα μας θα συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα, Θαν. Σταμόπουλος που θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου. Τα αδέρφια Κώστας και Νίκος Σταμούλης, αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου, της Saucony και του προπονητή Μπάμπη Ποσονίδη αναμένεται να δώσουν μάχη για τις πρώτες θέσεις. 

 

Ο περσινός νικητής της διοργάνωσης Κώστας Σταμούλης, με ρεκόρ διαδρομής 1:05:10, που αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιδόσεις στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια στην Ημιμαραθώνια απόσταση, θα μπει στον αγώνα για να κάνει το back to back, δηλαδή να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Κώστας απέδειξε με τις τελευταίες του εμφανίσεις ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα μπει στον αγώνα με μοναδικό στόχο την 1η θέση  

Δίπλα του στην εκκίνηση , θα σταθεί ο μικρός του αδερφός , ο Νίκος Σταμούλης . Ο περσινός νικητής του αγώνα των 5 χλμ, στην πόλη των Τρικάλων που συνέτριψε το ρεκόρ διαδρομής με 15:25, φέτος θα κάνει το μεγάλο άλμα στον αγώνα των 21,097 μέτρων. Ο Νίκος, αν και «νέος» στην Ημιμαραθώνια απόσταση με μόνο τρεις Ημιμαραθωνίους στο ενεργητικό του , πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις που τον κατατάσσουν αυτόματα διεκδικητή της νίκης. 

 

Οι δυο δρομείς είναι τα πρώτα μεγάλα ονόματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, ενώ και άλλοι κορυφαίοι δρομείς έχουν δηλώσει ότι θα βρεθούν στην εκκίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση και δηλώσεις συμμετοχής μπείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα: http://www.trikalahalfmarathon.org