Τα είπαν Καπελλάκης και Αυγενάκης για την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού αθλητισμού

 Runbeat Team   8:56 01-12-2021  

Τα είπαν Καπελλάκης και Αυγενάκης για την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού αθλητισμού


Έπιασε άμεσα δουλειά η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα πριν από μερικές ημέρες με το Γιώργο Καπελλάκη να αναλαμβάνει χρέη προέδρου. Ο παλαίμαχος Παρολυμπιονίκης συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΕ κ. Χρήστο Τζαμούση και τον έφορο αθλημάτων, Μανώλης Στεφανουδάκης, συναντήθηκαν χθες Τρίτη 30/11 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού αθλητισμού.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκα όλα τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τους αθλητές με αναπηρία, ενώ αποφασίστηκε να υπάρξει μια πιο στενή συνεργασία με στόχο την προώθηση και την επίλυση τους.

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Γιώργος Καπελλάκης τόνισε: «Η συνάντηση ήταν γόνιμη και πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα. Συμφωνήσαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε στενά σε όλα τα επίπεδα που απασχολούν τον χώρο μας με μοναδικό γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη του Παραολυμπιακού Κινήματος. Ευχαριστούμε θερμά τον υφυπουργό αθλητισμού για τη συνάντηση, για την υποστήριξη που είχαμε πάντα αλλά και για τη στήριξη που προσδοκούμε στο μέλλον».