Τα είπαν Σακοράφα και Πατούλης ενόψει Ημιμαραθωνίου και Μαραθωνίου

 Runbeat Team   21:26 14-07-2021  

Τα είπαν Σακοράφα και Πατούλης ενόψει Ημιμαραθωνίου και Μαραθωνίου


Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνάντηση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφίας Σακοράφα με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών για την όσο το δυνατό καλύτερη και ομαλή διεξαγωγή των μεγαλύτερων μαζικών αγώνων δρόμου στη χώρα μας, ενώ υπήρξε συζήτηση για τη διεύρυνση της συνεργασίας του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνία και του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο πως οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με ασφάλεια και με σεβασμό προς τους συμμετέχοντες.

Επίσης τέθηκε επί τάπητος η διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Αττικής με όχημα τον αθλητισμό και συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί κοινή ομάδα εργασίας που θα σχεδιάζει και θα επεξεργάζεται προτάσεις, προς αυτή την κατεύθυνση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκα επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, η Μαραθωνοδρόμος Μ. Πολύζου ο Τεχνικός και Οργανωτικός Διευθυντής Μαραθωνίου/Ημιμαραθωνίου Ευάγγελος Παπαποστόλου και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος