Τατιάνα Γκούσιν: «Θέλω τελικό στο Ευρωπαϊκό και παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

 Runbeat Team   16:20 03-01-2024  

Τατιάνα Γκούσιν: «Θέλω τελικό στο Ευρωπαϊκό και παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες»


Υψηλούς στόχους έχει θέσει για το 2024 η Τατιάνα Γκούσιν, η οποία παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατάφερε να σταθεί όρθια και να πετύχει πολύ υψηλές επιδόσεις.

Η αθλήτρια αυτή την εποχή διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και μέχρι σήμερα το κάνει υγιής, γεγονός που της δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση. Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ τόνισε:

 

«Η προπόνηση πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Το Νοέμβριο πήγα και πάλι στη Γερμανία για να κάνω έναν ακόμη κύκλο θεραπειών στο γόνατο μου κι έτσι χρειάστηκε να διακόψω για λίγο την προπόνηση. Το πόδι μου είναι πολύ καλά και δεν έχω ενοχλήσεις, γεγονός που με γεμίζει με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν αντέχω άλλο να πηδάω με τους πόνους. Φτάνει», είπε η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου και συμπλήρωσε: «Θα ξεκινήσω τους αγώνες μου στον κλειστό, γιατί χρειάζομαι το ράνκινγκ τόσο για το Ευρωπαϊκό όσο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Ευρωπαϊκό το σκέφτομαι παρά πάνω. Δε μου αρκεί η συμμετοχή στη διοργάνωση, θέλω να μπω στον τελικό και να μην είμαι στο 1,84 μ. με 1,87 μ., αλλά να κυνηγήσω καλές επιδόσεις.

Έχω απωθημένο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις δεν κατάφερα να συμμετάσχω για διαφορετικούς λόγους. Δεν παραβλέπω πλέον ότι μεγαλώνω και το σώμα δεν αντέχει την κούραση όπως συνέβαινε παλαιότερα. Ωστόσο πιστεύω πως μπορώ να κυνηγήσω το παραπάνω. Θέλω λιγότερη προπόνηση. Από την άλλη νιώθω πως στο κομμάτι της τεχνικής το βρίσκω πολύ εύκολα. Παράλληλα φέτος θα αναζητήσω τρόπους να μειώσω τις ώρες στη δουλειά, προκειμένου να έχω περισσότερο χρόνο ξεκούρασης».

Η Γκούσιν θα ξεκινήσει τους αγώνες της στις 27 Ιανουαρίου στο μίτινγκ που θα γίνει στη Ναντ της Γαλλίας. Η συνέχεια για εκείνη θα δοθεί στις 2 Φεβρουαρίου στο Μιραμάς, ενώ αναμένεται απάντηση για συμμετοχή στο μίτινγκ του Βελιγραδίου (13/2).