Tihio Race: Μετονομάζεται σε «Stage Ερμής Θεοχαρόπουλος» ο αγώνας των 100 χιλιομέτρων

 Runbeat Team   19:24 10-03-2022  

Tihio Race: Μετονομάζεται σε «Stage Ερμής Θεοχαρόπουλος» ο αγώνας των 100 χιλιομέτρων


Σε μία εξαιρετική κίνηση προχωρούν οι διοργανωτές του Tihio Race, καθώς με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας, μετονομάζουν τον αγώνα Stage 100k της διοργάνωσης σε «Stage Ερμής Θεοχαρόπουλος» προς τιμήν του 21χρονου ορειβάτη που έχασε τη ζωή του στα Τζουμέρκα νωρίτερα φέτος, συγκλονίζοντας όλη τη χώρα.

Η ανακοίνωση του Tihio Race αναφέρει: «Η οργανωτική ομάδα του TihioRace με την σύμφωνη γνώμη της Οικογένειας Θεοχαρόπουλου μετονομάζει τον αγώνα Stage 100k σε «STAGE ΕΡΜΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ»!

Ο συμβολισμός αυτής της ονοματοδοσίας σημαίνει πολλά για όλους εμάς τους Αθλητές βουνού...

Σημαίνει ότι Τιμούμε με μεγάλο σεβασμό τη μνήμη του Ερμή, ενός νέου ταλαντούχου Έλληνα Αθλητή που έκανε όνειρα στα βουνά...!

 

Σημαίνει ότι όλοι εμείς που γεμίζουμε καθημερινά τα βουνά της Ελλάδας, δε θέλουμε να ξεχαστεί η διασωστική ολιγωρία εκείνης της ημέρας!

Πρέπει και οφείλουμε να φωνάξουμε όλοι μαζί δυνατά για την απαραίτητη βελτίωση της διασωστικής άμεσης επέμβασης στα βουνά!

Σημαίνει ότι το TihioRace_Care ο οργανισμός αγάπης του TihioRace, έχει μόνιμη ανησυχία και σκέψη στραμμένη στον Άνθρωπο, τα ζώα και τη φύση, όπως ακριβώς τόσα χρόνια και η Οικογένεια Θεοχαρόπουλου!

Για αυτούς τους λογούς φέτος τρέχουμε

«STAGE ΕΡΜΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ»!