Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ο 8ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος

 Runbeat Team   17:20 08-04-2024  

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ο 8ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος


Ο Άλκης Μπο εξέδωσε ανακοίνωση εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του 8ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου με την οποία γνωστοποίησε ότι μετά το περσυνό του διάλειμμα, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024, αντί για τις 14/11 λόγω Πολυτεχνείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

8ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

8th AUTHENTIC PHEIDDIPIDES RUN

Ως κομμάτι του Φειδιππίδειου δρόμου από το 2017, δύο φορές ως αθλητής αλλά και άλλες τρεις ως εθελοντής, έχω αγαπήσει αυτή τη διαδρομή, αυτόν τον αγώνα, τον μύθο και την ιστορία πίσω από το πρόσωπο του.

 

Αυτός είναι ο λόγος πού με ενεργοποίησε μαζί με μία ομάδα ανθρώπων για τη συνέχιση ενός ιστορικού αγώνα, ενός ελάχιστου κομματιού της τεράστιας ιστορίας αυτού του αγαπημένου τόπου.

Με σεβασμό και εκτίμηση στους δημιουργούς και στην προσπάθεια όσων τον έφεραν ως εδώ. Με ευθύνη και πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών και ταυτόχρονα της πρόκλησης που εμπεριέχει ένας από τους πιο δύσκολους, αν όχι ο δυσκολότερος σε ανοιχτό χώρο αγώνας στον κόσμο.

Στην προσπάθεια αυτή ευχαριστώ από καρδιάς τους Αθηναίους Δρομείς για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη πού έδειξαν στο όραμα μας, όραμα από ανθρώπους με θέληση, πολύ διάθεση και όρεξη, ώστε όλοι μαζί να το πάμε κάποια βήματα παραπέρα.

Ο αγώνας μετά από το περσινό διάλειμμα ΘΆ ΔΙΕΞΑΧΘΕΊ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥ ΠΈΜΠΤΗ 21/11/24 αντί 14/11/24 λόγω Πολυτεχνείου.

Θα ακολουθήσει ολοκληρωμένη ενημέρωση με δελτίο τύπου με λεπτομέρειες τού αγώνα.

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Αυθεντικού Φειδιππιδείου Δρόμου ,με εκτίμηση Άλκης Μπο.