Το Ισραήλ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18

 Runbeat Team   19:53 29-10-2021  

Το Ισραήλ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18


Η Ιερουσαλήμ θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18 το 2022, τις ημέρες 4 έως 7 Ιουλίου, με το Ισραήλ να φιλοξενεί για πρώτη φορά μία μεγάλη διοργάνωση στίβου με συμμετοχές από όλη την ήπειρο.

Στις αρχές Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μία επίσκεψη από μέλη της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου στην πόλη, εκεί όπου και διαπιστώθηκε ότι οι προετοιμασίες έχουν προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η Ιερουσαλήμ θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση στο Εθνικό της στάδιο, ενώ οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης τόνισαν ότι αναμένεται να μην υπάρχει πρόβλημα στην παρουσία του κόσμου λόγω της πανδημίας.

 

Το στάδιο στο οποίο θα γίνει το πρωτάθλημα έχει χωρητικότητα 3.615 θέσεις και έχει αναβαθμιστεί αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18 δεν έγινε το καλοκαίρι στο Ριέτι της Ιταλίας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους αθλητές που θα λάβουν μέρος. Περίπου 1.200 αθλητές από όλη την Ευρώπη θα αγωνιστούν για τη διάκριση στην Ιερουσαλήμ, με μεγάλα ονόματα των αθλητών γεννημένων μεταξύ του 2004 και του 2006 να ετοιμάζονται να «λάμψουν».