Το ΟΑΚΑ γέμισε χαμόγελα για καλό σκοπό με το Santa Run και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις! (Pics)

 Runbeat Team   10:39 13-12-2021  

Το ΟΑΚΑ γέμισε χαμόγελα για καλό σκοπό με το Santa Run και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις! (Pics)


Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης», το Σαββατοκύριακο, γέμισε χαμόγελα, ταχύτητα, κοινωνική δράση, αθλητικές εκδηλώσεις, τετράποδους φίλους, μουσική και πολλά δώρα.

Εκατοντάδες Άγιοι Βασίληδες όλων των ηλικιών, ξεχύθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και έτρεξαν γεμάτοι ενθουσιασμό, σε έναν από τους πιο διασκεδαστικούς, χριστουγεννιάτικους αγώνες δρόμου της χώρας.





Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική διαδρομή 2 χιλιομέτρων, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να διασκεδάσουν και να μπουν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα της εποχής, ντυμένοι Αϊ Βασίληδες.

Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Παράλληλα το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο μεταμορφώθηκε σε ένα all-night club space με φεστιβαλική ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση. Η Βελγίδα super-star της Techno, Charlotte de Witte, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, με ένα μουσικό performance το οποίο άφησε ιστορία. Την πλαισίωσαν ιδανικά, ο Dubfire, το μισό των Deep Dish οι οποίοι έριξαν την αυλαία στο τελευταίο ADD Festival που έγινε το 2019 στο Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού.

 

Σημαντική δράση και την Κυριακή το πρωί, στο χώρο του Tihiorace στο ΟΑΚΑ, καθώς κατασκευάστηκαν σπίτια για σκυλάκια που το έχουν ανάγκη. Οι γονείς συναρμολόγησαν τις ξύλινες κατασκευές και τα παιδιά τα ζωγράφισαν. Με μουσική, πολύ χαρά και καλή διάθεση κατασκεύασαν σπιτάκια που θα δοθούν στους Φιλόζωοι εθελοντές Ναυπάκτου, οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά με τα αδέσποτα της περιοχής και έχουν πολλή ανάγκη για βοήθεια. Στην δράση συμμετείχαν μέλη του «ΘεραΠαίζουμε» Κέντρο ειδικών θεραπειών.

Στο χώρο στάθμευσης χορηγών και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται πραγματοποιήθηκε ένας καινοτόμος διαγωνισμός για το επόμενο αστέρι του WRC που θα διεκδικήσει μια θέση στο Junior WRC!

Η Μαριαλένα Παυλή (21 ετών, από την Αθήνα) και ο Γρηγόρης Εμμανουήλ (23 ετών, από την Κοζάνη) είναι οι μεγάλοι νικητές του Slalom Challenge που ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ. Επόμενος σταθμός ο ευρωπαϊκός Τελικός στη Γερμανία στα τέλη Ιανουαρίου.