Το πρόγραμμα και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στα «Κνώσεια 2021»

 Runbeat Team   17:29 06-05-2021  

Το πρόγραμμα και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στα «Κνώσεια 2021»


Με τους διασυλλογικούς αγώνες «Κνώσεια 2021» και τους διασυλλογικούς αγώνες σύνθετων αγωνισμάτων Κ16 συνεχίζεται μεθαύριο Σάββατο 8/5 η αγωνιστική δράση στον κλασικό αθλητισμό Κρήτης.

Την ευθύνη των αγώνων έχουν η ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με την υποστήριξη της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Οι ημερίδες αποτελούν αγώνες επιλογής αθλητών και αθλητριών για το σύνολο των Διασυλλογικών πρωταθλημάτων, που αποτελούν πρόκριση για τα πανελλήνια πρωταθλήματα και τα οποία στη συνέχεια αποτελούν αγώνες πρόκρισης για τις διεθνείς διοργανώσεις του 2021.

 

Οι δρομικοί αγώνες και τα άλματα θα φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ οι ρίψεις θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ελευθερίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών» και είναι γεννημένοι-ες το 2008 και οι μεγαλύτεροι–μεγαλύτερες.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα δηλώνουν τη συμμετοχή τους στη γραμματεία των αγώνων 60΄ πριν από την έναρξη κάθε αγωνίσματος, παρουσιάζοντας απαραίτητα το δελτίο τους και την κάρτα υγείας αθλητή θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Συμμετοχή μόνο αρνητικό τεστ για τον Κορωνοϊό

 Σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων στίβου, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάζουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:

Άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Andigen Test, Rat) του κορωνοϊού SARS-Cov-2 την ημέρα του αγώνα ή το τελευταίο 24ωρο πριν τον αγώνα ή Μοριακό έλεγχο (ΡΤ-PCR) 24-48 ώρες πριν την ημέρα αγώνα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα: