Το πρόγραμμα τους διεθνούς μίτινγκ «Τοφάλεια» που διεξάγεται στις 19/5

 Runbeat Team   12:28 12-05-2021  

Το πρόγραμμα τους διεθνούς μίτινγκ «Τοφάλεια» που διεξάγεται στις 19/5Με τη διεξαγωγή 22 αγωνισμάτων (10 ανδρών και 12 γυναικών) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου το 1ο ελληνικό γκραν πρι για το 2021 (International meeting with national permit), τα «Τοφάλεια». Τους αγώνες διοργανώνει η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την υποστήριξη του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή ενότητα Αχαΐας)

Το μίτινγκ θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και θα πραγματοποιηθούν τα εξής αγωνίσματα:

Άνδρες: 100μ. - 200μ. - 400μ. - 800μ. - 3.000μ. –110μ. με Εμπόδια - Ύψος - Επί Κοντώ - Μήκος – Σφαιροβολία και

Γυναίκες: 100μ. -200μ . – 400μ. -  1.500μ.- 400μ. με Εμπόδια  – 3.000μ με Φυσ. Εμπόδια -   Ύψος –Επί Κοντώ – Μήκος -Τριπλούν - Σφαιροβολία -Ακοντισμός.

Στον αγώνα μπορούν να πάρουν μέρος μόνο οι αθλητές-τριες των κατηγοριών Α-Γ, (Κ20) και (Κ18) των Σωματείων - μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και σύμφωνα πάντοτε με την ισχύουσα κωδικοποίηση – Γενική Προκήρυξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2021. Κύπριοι, ομογενείς και αλλοδαποί, ανεξάρτητα από το εάν έχουν ή όχι δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.

Κανένας αθλητής- τρια που έχει Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας σε Σωματείο - μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. δεν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα, αν δεν έχει εγγράφως δηλωθεί από το Σωματείο στο οποίο ανήκει.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν αποσταλεί από τα ενδιαφερόμενα Σωματεία, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαΐου στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected], με χρήση - συμπλήρωση του συνημμένου εντύπου.

Στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία με ευθύνη των αθλητών- τριων ή του Σωματείου τους την Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 ( από 11.00΄έως 14.00΄ ) για την επιβεβαίωση αποδοχής της συμμετοχής από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου .     

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στην Αίθουσα Κλήσης 60’-45’ πριν την τέλεση του αγωνίσματος τους, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους προσκομίζοντας απαραίτητα το δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

Με φροντίδα και ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές –τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών - αθλητριών στην κάρτα υγείας αθλητή είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα ελέγχουν τα αθλητικά δελτία και τις κάρτες υγείας των αθλητών - αθλητριών και θα καταχωρούν στα πινάκια ΜΟΝΟ τους αθλητές – αθλήτριες των οποίων η κάρτα υγείας αθλητή είναι θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.  

*Τα διαδοχικά ύψη στο άλμα επί κοντώ καθώς και οι βαλβίδες στο τριπλούν γυναικών θα καθοριστούν την ώρα του αγώνα από τον έφορο των αγωνισμάτων και τον τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων.