Το Σάββατο 12/6 σε δυο ομίλους οι διασυλλογικοί αγώνες Κ18 στην Κρήτη

 Runbeat Team   18:23 11-06-2021  

Το Σάββατο 12/6 σε δυο ομίλους οι διασυλλογικοί αγώνες Κ18 στην Κρήτη


Σε δύο ομίλους θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο οι διασυλλογικοί αγώνες Κ18 ανδρών – γυναικών της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και των Ε.Α.Κ. Ηρακλείου και Χανίων.

Οι διασυλλογικοί αγώνες αποτελούν κριτήριο για πρόκριση στα πανελλήνια πρωταθλήματα, τα οποία στη συνέχεια αποτελούν αγώνες πρόκρισης για τις διεθνείς διοργανώσεις του 2021.

 Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους, στο Ηράκλειο και στα Χανιά, σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και οι αθλητές - τριες θα παρουσιάζουν απαραίτητα άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Andigen Test, Rat) του κορονωιού SARS-Cov-2 την ημέρα του αγώνα ή το τελευταίο 24ωρο πριν τον αγώνα ή Μοριακό έλεγχο (ΡΤ-PCR) 24-48 ώρες πριν την ημέρα αγώνα.

 

Ο Α΄ όμιλος (Ανατολικής Κρήτης) θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο Στάδιο Ελευθερίας Ηρακλείου και θα συμμετέχουν τα σωματεία του Ηρακλείου και του Λασιθίου.

Ο Β΄ όμιλος θα φιλοξενηθεί στο Ε.Α.Κ. Χανίων «Έλενας Βενιζέλου» και θα λάβουν μέρος τα σωματεία από Χανιά και Ρέθυμνο.

Στους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα Υγειονομικά πρωτόκολλα του ΣΕΓΑΣ που έχουν εγκριθεί από την Γ.Γ.Α. και οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών αλλά μόνο των αθλητών, των προπονητών, της Οργανωτικής επιτροπής και του προσωπικού των σταδίων. Η είσοδος θα γίνεται με καταστάσεις εισερχομένων που θα τηρούνται στην είσοδο της κάθε διοργάνωσης.