Τσουπάκη στο Runbeat: «Στόχος μου όπως πάντα είναι να ξεπεράσω τον εαυτό μου»

 Πάνος Κατσαρός   11:42 01-06-2023  

Τσουπάκη στο Runbeat: «Στόχος μου όπως πάντα είναι να ξεπεράσω τον εαυτό μου»


Για την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000 μ. μίλησε στο Runbeat η Ειρήνη Τσουπάκη, τονίζοντας ότι στόχος της είναι μία καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με νέο ατομικό ρεκόρ. Η Ελληνίδα αθλήτρια θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην διοργάνωση που θα γίνει το Σάββατο (03/06) στο Πασέ της Γαλλίας, μαζί με τον Μάριο Αναγνώστου.

Στόχος της αθλήτριας του Γιώργου Τσαλτάκη είναι μετά το ατομικό ρεκόρ που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. με 34.55.01, να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την κορυφαία ατομική της επίδοση.





«Όπως κάθε φορά πριν από αγώνα, ανυπομονώ και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στόχος μου όπως πάντα είναι να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να χαρώ τόσο τη διοργάνωση όσο και την κούρσα» είπε αρχικά στο Runbeat η Ειρήνη Τσουπάκη, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία των προπονήσεών της:

«Έχουμε βγάλει καλές προπονήσεις που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για την επίτευξη ενός νέου ατομικού ρεκόρ. Εσκεμμένα μιλάω χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό καθώς θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα με τον προπονητή μου, Γιώργο Τσαλτάκη, σε αυτό και πως κάθε ατομικό ρεκόρ είναι προϊόν προσπάθειας και από τις 2 πλευρές».