Τζένγκο: «Είμαι Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι»

 Runbeat Team   13:43 29-04-2023  

Τζένγκο: «Είμαι Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι»


Η Ελίνα Τζένγκο παραχώρησε συνέντευξη αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για την Ελληνική υπηκοότητα που έχει πάρει.





Όπως τόνισε η ίδια, υπάρχει πολύς κόσμος που σχολιάζει αρνητικά το γεγονός πως λέει ότι είναι και Ελληνίδα, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης από του 2022 στο ακόντιο να λέει χαρακτηριστικά «Είμαι Ελληνίδα και Αλβανίδα, σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι». Η Τζένγκο αναφέρθηκε επίσης και στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει κάνοντας πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα Παραπολιτικά η Ελίνα Τζένγκο:

Πρόσφατα πήρες την ελληνική υπηκοότητα και ταυτότητα. Πώς ένιωσες;

«Ένιωσα ανακούφιση και μεγάλη χαρά, γιατί για πολλά χρόνια δεν είχα την υπηκοότητα και σε πολλά πράγματα ήμασταν πίσω. Δεν μπορούσα να πάω στην Αλβανία να δω τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Οι αδερφές μου κυρίως είχαν θέματα. Είμαι και Ελληνίδα και Αλβανίδα. Σε κάποιους αρέσει αυτό που λέω, σε κάποιους όχι».

 

Τι εννοείς;

«Κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός πως λέω ότι είμαι και Ελληνίδα. Όμως είναι τόσο πολύς ο κόσμος που με στηρίζει και με αγαπάει, που δεν δίνω σημασία στα κακόβουλα σχόλια».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου μέχρι σήμερα;

«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πολλές είναι οι δύσκολες φάσεις που περνάς. Δύσκολες φάσεις είναι να διαχειριστείς μια αποτυχία, να μη σε καταβάλει, να μπορέσεις να προχωρήσεις και να αφήσεις πίσω τις δυσκολίες».