Όλη η Εθνική ομάδα στίβου ΑμεΑ στο γκραν πρι του Παρισιού

 Runbeat Team   15:12 31-05-2022  

Όλη η Εθνική ομάδα στίβου ΑμεΑ στο γκραν πρι του Παρισιού


Πολυπληθής θα είναι η ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στο World Parathletics Grand Prix Paris 2022, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Ιουνίου στο Παρίσι.

Στην Ελλάδα οι αγώνες στίβου ΑμεΑ είναι πολύ λίγοι με αποτέλεσμα οι περισσότεροι πρωταθλητές μας να ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να μπορέσουν να διατηρηθούν σε αγωνιστική κατάσταση.

 

Οπότε συνολικά 23 αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος στο μίτινγκ που διεξάγεται σε λίγες ημέρες στο Παρίσι, όπου θα έχουν και έντονο συναγωνισμό καθώς αναμένεται να αγωνιστούν ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες ΑμεΑ στον κόσμο.

Την ελληνική αποστολή θα αποτελέσουν οι εξής: Γκαβέλας Αθανάσιος, Γκαραγκάνης Σωτήρης, Προδρόμου Αθανάσιος, Κωνσταντινίδης Αθανάσιος, Τζούνης Κωνσταντίνος, Στεφανουδάκης Μανώλης, Μαλακόπουλος Στέλιος, Στεφανίδης Λεόντιος, Σεβδικαλής Γιάννης, Φερνάντες Σε Τζον, Καμάρας Κωνσταντίνος, Μαντούδη Ζωή, Σμαραγδή Στυλιανή, Κωστάκης Γεώργιος, Πετρόπουλος Αναστάσιος, Ζησίδης Δημήτριος, Βαγιανόπουλος Γιώργος, Κυργιοβανάκη Βαλασία, Στεφανίδης Λάζαρος, Γιακουμάκης Μανώλης, Κουρδής Αναστάσιος, Σενικίδης Δημήτριος, Βέλτσης Κωνσταντίνος





Την αποστολή θα συνοδέψουν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Ορφανού Χρυσούλα, Ανουσάκη Ελένη,Τσιφτσόγλου Δημήτριος, Κυριακίδης Μιλτιάδης και Σκαντζάκης Ιπποκράτης.

Επίσης παρόντες θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος Κολοβός Νέστορας, η γιατρός της αποστολής Ματιάτου Μαρία και η συνοδός Αραμπατζή Κωνσταντίνα.

Ως αρχηγός αποστολής θα συνοδεύσει την εθνική ομάδα η προϊσταμένη του Τεχνικού τμήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Παδιώτη Ιωάννα.