Όριο για Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό από την Χατζηπουργάνη στα 400μ. εμπ.

 Runbeat Team   12:16 04-07-2021  

Όριο για Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό από την Χατζηπουργάνη στα 400μ. εμπ.


Η παρουσία της Άννας Χατζηπουργάνη (ΓΑΣ Αρχέλαος) ξεχώρισε από τα πρωινά προκριματικά της 2ης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ20 που διεξάγεται στο Καυτανζόλγειο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή αθλήτρια στο ντεμπούτο της στη σεζόν έπιασε τα όρια πρόκρισης στα κορυφαία γεγονότα της κατηγορίας της. Πιο συγκεκριμένα τερμάτισε τα 400 μ. εμπ. σε 60.75 σε μια κούρσα που έδειξε πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και έκλεισε θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη συνδύασε τη φετινή σεζόν τις σχολικές υποχρεώσεις με τις προπονήσεις και αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμμετείχε σε αγώνες νωρίτερα στη σεζόν. Πλέον απαλλαγμένη από το άγχος των εξετάσεων επικεντρώνεται στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η αθλήτρια το απόγευμα θα κυνηγήσει έναν χρόνο κάτω από τα 60.00. Η Χατζηπουργάνη είναι η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στην κατηγορία Κ18 με 59.01.

Από εκεί και πέρα ξεχώρισε και η παρουσία του ο Κώστας Μπουζάνης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) στη δισκοβολία καθώς σημείωσε ατομικό ρεκόρ με βολή στα 58,24 μέτρα.Με τη βολή του επιβεβαίωσε το όριο για το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, ενώ είναι πολύ κοντά και στο Πανελλήνιο ρεκόρ.