Ως τις 6/10 οι εγγραφές στο «6th Festos Run»

 Runbeat Team   18:32 20-09-2021  

Ως τις 6/10 οι εγγραφές στο «6th Festos Run»


Στις 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί φέτος το «6th Festos Run» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου με συνδιοργανωτή το Σύλλογο ΑΜΕΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Λευτέρη Κουργεράκη θα διεξαχθούν τρεις αγώνες: Ένας 9 χλμ, ένας 4χλμ και ένας 1χλμ στον οποίο θα μπορούν να πάρουν μέρος και παιδιά.

Ο αγώνας των 9 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει στις 9:30π.μ. μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού και οι δρομείς θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Αγ. Ιωάννης-Καμήλαρι και μέσω του παραλιακού δρόμου στην πλατεία του Καλαμακίου όπου θα γίνει ο τερματισμός και οι απονομές.

Ο αγώνας των 4χλμ θα ξεκινήσει στις 10π.μ. από την πλατεία Καμηλαρίου. Μπορεί να ολοκληρωθεί με τρέξιμο ή ακόμα και με πεζοπορία για εκείνους που προτιμούν να περπατούν και να απολαμβάνουν τη φύση και ο τερματισμός θα γίνει -μέσω του παραλιακού δρόμου- στην πλατεία του Καλαμακίου όπου θα γίνουν και οι απονομές.

Τέλος, ο αγώνας του χιλιομέτρου θα ξεκινήσει στις 10:30π.μ. στην είσοδο Καλαμακίου. Η διαδρομή συνεχίζει κατά μήκος του παραλιακού δρόμου και ο τερματισμός έχει οριστεί στην πλατεία του χωριού όπου θα γίνουν και οι απονομές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 6/10 στις 21:00 μ.μ. και θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από τη διεύθυνση https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=ad4142db7462792f99f558a64486cffc

Προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα υπάρχει περίπτερο του Festos Run έξω από το Δημαρχείο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες. Από τις 10.00 έως τις 13.00  θα μπορούν όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή ηλεκτρονικά να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους (μπλουζάκι, τσιπάκι) και να καταβάλουν το αντίτιμο των 7€ της συμμετοχής. Για όσους δεν μπορέσουν το Σάββατο θα παραλάβουν τον εξοπλισμό τους την Κυριακή ημέρα των αγώνων.