Χαμηλές… πτήσεις για Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

 Runbeat Team   20:39 31-01-2021  

Χαμηλές… πτήσεις για Στεφανίδη και Κυριακοπούλου


Σε χαμηλά ύψη έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο της αγώνα για φέτος στον κλειστό στίβο και μετά από αρκετούς μήνες αγωνιστικής αδράνειας τόσο λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπώρησε όσο και λόγω του covid-19.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ συμμετείχε στο μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στο Τουρκόινγκ στη Λιλ της Γαλλίας έχοντας για καλύτερο άλμα στα 4.61μ.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,42 μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια, πέρασε με την πρώτη τα 4,52 μ., χρειάστηκε τρεις προσπάθειες στα 4,61 μέτρα, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 4,71.

Σίγουρα απέχει ακόμα πολύ από τον παλιό καλό της εαυτό, όμως με την πάροδο των αγώνων αναμένεται να ανεβάζει ρυθμό.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία δε βρέθηκε σε καλή μέρα και έμεινε στα 4,17 μ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε στη συνέχεια τρία αποτυχημένα άλματα στα 4,32 μέτρα. Οι δύο πρωταθλήτριες θα συνεχίσουν τους αγώνες τους στο Ρουέν (6/2) κι έπειτα στο Λιεβέν (9/2). Η Στεφανίδη θα παραμείνει στη Γαλλία για τους δύο αγώνες, ενώ η Κυριακοπούλου θα επιστρέψει Ελλάδα και θα ταξιδέψει εκ νέου στη Γαλλία για την επόμενη εμφάνιση της.

Στη Λιλ βρέθηκε και ο Καραλής, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω ενός τραυματισμού που υπέστη χθες Σάββατο.