Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων: Ανακοινώθηκε αλλαγή στο Πρόγραμμα

 Runbeat Team   14:30 24-02-2023  

Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων: Ανακοινώθηκε αλλαγή στο Πρόγραμμα


Το «8ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων» είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο και θα αποτελέσει τον πρώτο αγώνα της θερινής περιόδου.

Η διοργάνωση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων.

 

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα έγινε τροποποίηση και άλλαξαν αμοιβαία οι ώρες στα αγωνίσματα της σφυροβολίας γυναικών Κ18 με τη Δισκοβολία ανδρών Κ20.

Το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα της διοργάνωσης

Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων: Ανακοινώθηκε αλλαγή στο Πρόγραμμα runbeat.gr

Ο αγώνας θα αποτελέσει κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων (11-12/3), στη Λεϊρία και παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες να διεκδικήσουν βαθμούς στο ράνκινγκ και όρια πρόκρισης στις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ επίσης, τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου – ΔΟΠΑΦΜΑΗ και διεξάγονται με την υποστήριξη του Ε.Α.Κ.Η. (Ελευθερίας), της Εταιρείας Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο στάδια. Στο Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας) τα αγωνίσματα Σφαιροβολίας, Δισκοβολίας και Σφυροβολίας και στο Παγκρήτιο στάδιο το αγώνισμα του Ακοντισμού.