Χωρίς τον Τσιάμη η Εθνική στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

 Runbeat Team   16:45 24-06-2021  

Χωρίς τον Τσιάμη η Εθνική στο Βαλκανικό πρωτάθλημα


Δε θα ταξιδέψει στη Σερβία για το Βαλκανικό πρωτάθλημα ο Δημήτρης Τσιάμης καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του και θεωρήθηκε σωστό να ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας.

Ο έμπειρος άλτης του τριπλούν έκανε στην τελευταία του προπόνηση ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στη φτέρνα και θεωρήθηκε καλύτερο γι’ αυτόν να μην αγωνιστεί το σαββατοκύριακο στο Βαλκανικό. Αντί αυτού θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στη Γερμανία, προκειμένου να κάνει μια σειρά από θεραπείες μέσα από τις οποίες ευελπιστεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Τσιάμης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 33η θέση της ολυμπιακής κατάταξης και πλέον θα πρέπει να περιμένει να δει αν θα υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις, προκειμένου να ανοίξουν θέσεις στην πρώτη 32αδα, που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ο "χάλκινος" πρωταθλητής Ευρώπης του 2019 στο Βερολίνο είχε ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, όταν στους διασυλλογικούς Αγώνες είχε "προσγειωθεί" στα 17,21 μ. (3,00 μ.), ωστόσο στη συνέχεια αντιμετώπισε μια σειρά από τραυματισμούς, που δεν του επέτρεψαν να κάνει τους αγώνες που θα ήθελε.