Υφαντίδου και Ανδρέογλου νικητές στα σύνθετα της Θεσσαλονίκης

 Runbeat Team   19:39 28-04-2021  

Υφαντίδου και Ανδρέογλου νικητές στα σύνθετα της Θεσσαλονίκης


Φορτσάτη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η Σοφία Υφαντίδου, η οποία θριάμβευσε στους αγώνες Συνθέτων της Θεσσαλονίκης σημειώνοντας την καλύτερη επίδοσή της την τελευταία πενταετία.

Η πολύπειρη αθλήτρια συγκέντρωσε 5.783 β. και σε περίπου ένα μήνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα επιδιώξει να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ορισμένα από τα επιμέρους αγωνίσματα στα οποία δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, ώστε να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από 5.900 βαθμούς. Τη 2η θέση κατέκτησε η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) με 4.926 β. και τρίτη ήταν η Ευδοξία Κουρέτση (ΑΣΛ Φίλανδρος) με 4.348 βαθμούς.

Στους άνδρες νικητής στο 10θλο αναδείχτηκε ο Άγγελος - Τζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) με 7.158 β., δηλαδή πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (7.385β.) κάτι που αφήνει ελπίδες να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και παράλληλα να διεκδικήσει θέση στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 (όριο 7.300). Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 6.630 β. και στην τρίτη ο Κώστας Λογδανίδης (ΓΕ Νάουσας) με 6.353 βαθμούς.

Παρούσα στους αγώνες της Θεσσαλονίκης ήταν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποία να υπενθυμίσουμε ότι χθες ήταν στο Σχηματάρι, όπου διεξάγονται οι αγώνες σύνθετου της Νοτίου Ελλάδας.