YouTuber έτρεξε ένα μίλι την ώρα για 24 ώρες χωρίς προπόνηση! (Vid)

 Runbeat Team   17:28 19-11-2022  

YouTuber έτρεξε ένα μίλι την ώρα για 24 ώρες χωρίς προπόνηση! (Vid)


O Youtuber Stan Browney δοκίμασε να τρέξει τον… δυσκολότερο μαραθώνιο του κόσμου, δίχως να έχει καθόλου εμπειρία στο τρέξιμο. Ο Stan Browney είναι αθλητής της γυμναστικής και προσπάθησε δίχως καθόλου προπόνηση να τρέξει 1 μίλι, δηλαδή 1,6 χιλιόμετρα, κάθε μία ώρα, για 24 ώρες σερί!

Οι πληροφόρηση που είχε ήταν ότι αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο από έναν κανονικό μαραθώνιο, αφού χρειάζεται έναν συνδυασμό από αντοχή, καλό υπολογισμό και προγραμματισμό, μαζί με… υπομονή. Ο Browney έτρεξε μαζί με τον φίλο του και fitness influencer Arjen Albers, δοκιμάζοντας να βγάλει εις πέρας την δύσκολη αυτή δοκιμασία.

 

«Δεν έχω καθόλου εμπειρία στο τρέξιμο και δεν έχω κανένα στοιχείο για το εάν πρόκειται να πεθάνω μέσα στις επόμενες 24 ώρες» λέει ξεκινώντας το βίντεο. Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν με ρυθμό 6:43 λεπτών στο κάθε μίλι, έχοντας την υπόλοιπη ώρα να σκεφτούν και να υπολογίσουν την τακτική τους.

Η κούραση ανέβαινε όσο περνούσαν οι ώρες, και μέχρι να βρουν την σωστή τακτική για να μην αισθάνονται τόσο καταπονημένοι. Οι δύο άνδρες κοιμήθηκαν κιόλας ανάμεσα στα μίλια που έτρεξαν προκειμένου να ξεκουραστούν, συνέχισαν και ολοκλήρωσαν την πρόκληση, ενώ έτρεξαν και 2,2 μίλια περισσότερα, για να ολοκληρώσουν την απόσταση ενός μαραθωνίου.

Σε κάθε περίπτωση όμως, προτρέπουν όσους δουν το βίντεο, να μην το δοκιμάσουν!