15ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας: Η αφίσα του αγώνα! (Pic)

 Runbeat Team   16:50 09-12-2021  

15ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας: Η αφίσα του αγώνα! (Pic)


H μεγάλη διοργάνωση του 15ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα πλησιάζει και όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του. Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα την εντυπωσιακή αφίσα του αγώνα που θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου.





Ο «Χειμωνιάτικος Ενιπέας» έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή κάθε Δεκεμβρίου και η διαδρομή του εκτείνεται σε 22,5 χιλιόμετρα συνολικά, με υψομετρική διαφορά 1500 μέτρων.

Η αφίσα του αγώνα

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός και η σήμανση των διαδρομών των αγώνων της διοργάνωσης, με τη σήμανση να είναι αρκετά πυκνή για τη μορφολογία και το ίχνος των μονοπατιών των αγώνων.

 

Υποχρεωτικός εξοπλισμός θα είναι το αδιάβροχο, γιατί από ότι φαίνεται την Κυριακή θα υπάρχουν μικρής έντασης βροχές. Επίσης οι αθλητές θα πρέπει να προσέξουν την επιλογή του παπουτσιού, διότι στα κατηφορικά σημεία των αγώνων υπάρχει λάσπη με αποτέλεσμα να γλιστράει. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται και στις γέφυρες, διότι αν και υπάρχουνε λινάτσες, αυτές έχουν παγώσει από την υγρασία και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.