1ο Blue City Night Run: Η Καβάλα στο επίκεντρο δρομέων, τριαθλητών και κολυμβητών

 Runbeat Team   20:08 30-05-2022  

1ο Blue City Night Run: Η Καβάλα στο επίκεντρο δρομέων, τριαθλητών και κολυμβητών


Το Kavala Night Run εξελίχθηκε και εντάχθηκε σε ένα Multisport Event, το οποίο μετονομάστηκε σε Blue City Night Run. Ένα αθλητικό διήμερο που εξελίχθηκε στην Καβάλα συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον φίλων του δρομικού κινήματος και του τριάθλου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ο νυχτερινός αγώνας των 10 και 5 χιλιομέτρων διεξήχθη για έβδομη χρονιά στους κεντρικούς δρόμους της Καβάλας, ενώ εχθές Κυριακή πραγματοποιήθηκαν αγώνες τριάθλου και Open water Swimming. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε και φέτος η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, η Άλφα Sports Management και ο Δήμος Καβάλας και για άλλη μία χρονιά τα events είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στον νυχτερινό αγώνα των 10 χιλιομέτρων, νικητής ήταν ο Βασίλης Μπέκας που τερμάτισε σε 34:03. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα τερμάτισε ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης με 35:18 και την τριάδα έκλεισε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Krasimir Chotov με 35:37. Η Κωνσταντίνα Πανταζή ήταν η νικήτρια στις γυναίκες με χρόνο 41:37, στη 2η θέση τερμάτισε η Δήμητρα Ζλάτκου με 43:29 και τρίτη ήταν η Μαρία Μάρτζιου με 45:06.

Στα 5 χιλιόμετρα την πρώτη θέση κατέκτησε ο Πέτρος Τσιτσεκλής με 15:35, δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Σερεφιάς με 16:01 και τρίτος ο Κωνσταντίνος Κατσαμακίδης με 16:06. Η Zlatka Karadzhova ήταν η πρώτη γυναίκα που έφτασε στον τερματισμό με χρόνο 18:09, Δεύτερη ήταν η Ραφαέλλα Τσακίρη με 18:40 και την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Κατερίνα Μπέκα με 20:20.

Στο Olympic Triathlon νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Μπελεγρίνος, ακολούθησε ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και τρίτος ήταν ο Κωνσταντίνος Πολύζος. Από τις γυναίκες πρώτή ήταν η Όλγα Αμβροσιάδου, δεύτερη η Ελίνα Χριστοφόρου και τρίτη η Ευαγγελία Δούμα.

Στο σπριντ, ο Βασίλης Κρομμύδας έφτασε πρώτος στον τερματισμό και ακολούθησαν ο Σπύρος Γκοτζιάς και ο Ιωάννης Ψαρόπουλος, ενώ την πρώτη τριάδα των γυναικών αποτέλεσαν οι Ζαρίνα Κόπινα, Ευαγγελία Γιαλαματζή και Σοφία Γαρέφη.

Στο Olympic Relay νικητές ήταν οι Κασάπης-Κεχαόγλου-Θεοδωράκης, δεύτεροι οι Φωτίου-Τσιαβές-Γρηγοριάδης και τρίτοι οι Καλαϊτζίδης-Θεοδωρούδης-Δαμιανίδης.

Δείτε τα αποτελέσματα σε όλους τους αγώνες