2o West Run - Βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών στα 20χλμ

 Runbeat Team   18:52 07-10-2022  

2o West Run - Βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών στα 20χλμ


Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού η δρομική διοργάνωση 2ο West Run, που έρχεται, όπως και η 1η διοργάνωση, να ταράξει τα νερά της δρομικής κοινότητας.

Όλες οι διαδρομές της διοργάνωσης 2ο West Run είναι σχετικά επίπεδες. Κινούνται σε κεντρικούς Λεωφόρους, στην παραποτάμια περιοχή του Κηφισού, στις κεντρικές οδούς γύρω από το Περιβαλλοντολογικό Πάρκο ¨Αντώνης Τρίτσης¨, κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας και της Λεωφόρου Φυλής. Σημείο αναφοράς της διοργάνωσης (Εκκίνηση – Τερματισμός) η πλατεία Αγίων Αναργύρων.

 

Με τις εγγραφές να τρέχουν και να πλησιάζει το κλείσιμο τους, υπάρχει έντονο ενδιαφέρων για την απόσταση των 20χλμ και της σκυταλοδρομίας 20χλμ (2 Χ 10χλμ).

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ενημερώνει τους δρομείς που έχουν εγγραφεί ή θα εγγραφούν σύντομα, στην απόσταση των 20χλμ, για τις ηλικιακές κατηγορίες που έχουν καθοριστεί, καθώς και για τις βραβεύσεις τους.

Μόνο στην απόσταση των 20χλμ θα απονεμηθούν Κύπελλα στον 1ο & 1η αθλητή /αθλήτρια  κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Ο/Η δεύτερος /η & τρίτος /η αθλητής /αθλήτρια θα βραβευτούν με ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. Οι νικητές – νικήτριες της γενικής κατάταξης, θα βραβευτούν και στις ηλικιακές κατηγορίες.

18-29

30-39

40-49

50-59

60-69

70 και άνω

Επίσης μόνο στην απόσταση των 20χλμ θα απονεμηθούν κύπελλα στον μικρότερο – μικρότερη ηλικιακά και μεγαλύτερο – μεγαλύτερη ηλικιακά.

Οι εγγραφές του 2ου West Run είναι ενεργές και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν.

Ατομικές Εγγραφές:ΕΔΩ

Ομαδικές Εγγραφές:ΕΔΩ   

Αφορά ομάδες των πέντε (5) ατόμων και άνω.

Οι εγγραφές κλείνουν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

 

Κάνε την εγγραφή σου άμεσα και δήλωσε παρών στην μεγάλη δρομική γιορτή που καθιερώνεται. Οι εγγραφές πλησιάζουν στο κλείσιμό τους. Συγκεκριμένα κλείνουν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

Οι εγγραφές είναι ενεργές από τα μέσα καλοκαιριού και διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr, στο ειδικό πεδίο των εγγραφών.

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης ή πληρωμή μέσω κάρτας.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις παρακάτω αποστάσεις:

20 χλμ

Σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ)

5 χλμ

Παιδικό αγώνα 1000μ. (Δημοτικό)

Παιδικό αγώνα 1000μ. (Γυμνάσιο)

Η προκήρυξη της διοργάνωσηςΕΔΩ.

Κατά την διαδικασία εγγραφής θα μπορούν να ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 6 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο 22/10, σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση. Κατ’ εξαίρεση, την ημέρα του αγώνα, θα παραλάβουν μόνο οι αθλητές προερχόμενοι από μακρινές πόλεις και αποστάσεις και φυσικά ύστερα από συνεννόηση με την διοργάνωση. 

Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433

Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76

Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57 

Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου 

Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια θα έχει η εταιρεία My Sportevent.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]

Site:  https://westrun.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/