Η Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση του 2ο West Run

 Runbeat Team   20:41 19-10-2022  

Η Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση του 2ο West Run


Μετά την επιτυχία της 1ης διοργάνωσης, έρχεται το 2οWEST RUN στις 23 Οκτωβρίου 2022 στον δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, για να ταράξει πάλι τα νερά της δρομικής κοινότητας.

Η Οργανωτική Επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές, για να είναι όλα έτοιμα το πρωί της προσεχούς Κυριακής.

Ένα σημαντικό κομμάτι αποτελεί και η επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει το κομμάτι της παρουσίασης, της ενημέρωσης και της απρόσκοπτης ροής της διοργάνωσης και είναι βέβαιο ότι η Οργανωτική Επιτροπή έκανε την καλύτερη επιλογή.

 

 Στην παρουσίαση λοιπόν της διοργάνωσης θα βρίσκεται η Ελληνίδα αθλητικογράφος και παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών Λίλα Κουντουριώτη.

Είναι σίγουρο ότι η παρουσία της θα δώσει άλλο αέρα στη διοργάνωση. Μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στην ιδιωτική τηλεόραση και έχει καλύψει δημοσιογραφικά πλήθος κορυφαίων αθλητικών γεγονότων του ελληνικού αλλά και του διεθνούς χώρου.

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια θα έχει η εταιρεία My Sportevent.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).


Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]

Site:  https://westrun.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/