38ο Πανελλήνιο κλειστού: Παιδική κερκίδα και φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

 Runbeat Team   13:26 15-02-2024  

38ο Πανελλήνιο κλειστού: Παιδική κερκίδα και φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας


Εκατοντάδες παιδιά αναμένεται να γεμίσουν και φέτος τις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Ήταν μία ιδέα που εφαρμόστηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία και αναμένεται να επαναληφθεί και φέτος. Η περυσινή αισθητή παρουσία του κοινού στο ΣΕΦ έδωσε μεγάλη ώθηση στους μετέχοντες αθλητές και τις μετέχουσες αθλήτριες με αποτέλεσμα να σημειωθούν καλές επιδόσεις και πολλά ρεκόρ.

 

Η παιδική κερκίδα όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να δώσει τη δική της λάμψη. Παιδιά από διάφορες περιοχές της χώρας θα είναι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να χειροκροτήσουν τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και να τους γνωρίσουν από κοντά.

Η Ομοσπονδία θα υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη γενιά φιλάθλων, προμηθεύοντας την με διαπιστεύσεις “VIP”, αλλά και με αναμνηστικά δωράκια.

Η παιδική κερκίδα θα στηθεί στις θύρες 7 και 8 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι μονάχα να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, αλλά να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στο στίβο, μέσα στα στάδια.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες για την παιδική κερκίδα, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2111877721.