3o Carnival Run: Μία διασκεδαστική βόλτα στα στενά της πόλης του Ρεθύμνου! (Pic)

 Runbeat Team   19:46 14-02-2023  

3o Carnival Run: Μία διασκεδαστική βόλτα στα στενά της πόλης του Ρεθύμνου! (Pic)


Το 3ο Carnival Run θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στην 13:30 το μεσημέρι στην πλατεία Aγνώστου Στρατιώτη του Ρεθύμνου με άκρως γιορτινή διάθεση!

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο «Στρίγγλες», την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμος Ρεθύμνης. Ο σύλλογος προσκαλεί τον κόσμο να συμμετέχει με στόχο όπως αναφέρει, μια διασκεδαστική βόλτα στα στενά της πόλης του Ρεθύμνου.

Διαβάστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες παρακάτω:

Το 3o Carnival Run έφτασε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη Ρέθυμνο

Συμμετοχή 5ευρω -μέρος θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 3ο Carnival Run, στην πλατεία Aγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο, στη 1 και μιση το μεσημέρι.

Περιμένουμε να σας ανταμώσουμε και πάλι, με στόχο μια διασκεδαστική βόλτα στα στενά της πόλης του Ρεθύμνου.

Ελάτε να γεμίσουμε τους δρόμους με χαρά και να μοιράσουμε την αισιοδοξία της αποκρίας σε όλους όσους θα μας ανταμώσουν.

ΖΩγραφίζωντας την πλατεία με κιμωλίες, διασκεδάζοντας με μουσική , χορό και δινοντάς σας αναμνηστικά δώρα σε όλους.

Μετά τον τερματισμό της βόλτας, θα υπάρχουν κεράσματα, μουσική, παρτυ, άθληση με μπασκέτες και χορός απο χορευτικές ομάδες της πόλης μας.

Oι σχολές χορού που θα μας πλαισιώσουν ειναι οι:

AΗΙNΑΜΑ D.C. Ρέθυμνο

////Η σχολή χορου Ahinama θα σας ταξιδέψει στις γραφικές γειτονιές της Κούβας και του Αγίου Δομήνικου παίρνοντας μια γεύση από τους παραδοσιακούς λατινοαμερικάνικους χορούς. Θα σας παρουσιάσουν ένα μικρό ξεσηκωτικό απόσπασμα και να σας υπενθυμίσουν πως ο χορός δεν έχει ορια και είναι ένα μέσο έκφρασης όπως όλες οι τέχνες καθώς επίσης ειναι τρόπος να επικοινωνήσει κανεις αυτά που έχει ανάγκη προς τα έξω.////

Σχολή Μπαλέτου Ελίνας Παναρετάκη

 

////Η σχολή λειτουργεί από το 2006 κάθε χρόνο παρουσιάζει τη δουλειά μέσα από παραστάσεις στο θέατρο Ερωφίλη στη Φορτέτζα. Έχει συνεργαστεί με το Δήμο Ρεθύμνης για το αναγεννησιακό φεστιβάλ, έχει πάρει μέρος σε φιλανθρωπικά γκαλά στην Αθήνα και έχει εκπαιδεύσει πολλά παιδιά για να δώσουν εξετάσεις σε ανώτερες επαγγελματικές σχολές.

Στόχος της σχολής μας είναι να μεταδώσει την αγάπη και το πάθος για την τέχνη του χορού και να βοηθήσει παιδιά και μεγάλους να εκφράζονται και να απελευθερώνονται χορεύοντας///

Ρυθμική Αύρα

Σχολή Χορού Ιωάννας Δρυγιαννάκη

////Η σχολή Χορου Ιωάννας Δρυγιαννάκη που λειτουργεί εδώ και 14χρονια στην πόλη του Ρεθύμνου θα παρουσιάσει ένα ποτ πουρί χορογραφίας που δημιούργησε η δασκάλα Κατερίνα Κυριανιτάκη και θα χορέψουν με την υπέροχη ομάδα των ενηλίκων στα είδη Zumba & KANGOOJUMPS!////

Στην κονσόλα της μουσικής θα βρίσκεται

ο Nikos Goniotis (Mix In Out)

Και φέτος το Carnival Run δεν θα μπορούσε να μην έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα-ενισχύουμε τον "Συλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου" διαθέτοντας μέρος των εσόδων και θα υπάρχει κουμπαράς που όποιος θέλει ενισχύει έξτρα.

3o Carnival Run: Μία διασκεδαστική βόλτα στα στενά της πόλης του Ρεθύμνου! (Pic) runbeat.gr