3ο Mellon Run: Κλείνουν σήμερα οι εγγραφές σ’ έναν αγώνα με σημαντικό σκοπό

 Runbeat Team   15:00 05-10-2022  

3ο Mellon Run: Κλείνουν σήμερα οι εγγραφές σ’ έναν αγώνα με σημαντικό σκοπό


Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου οι εγγραφές στο 3ο Mellon Run που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 9/10 στη Μεσαρά.

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγώνες (16,6χλμ, 6,8χλμ και 1,9χλμ) και στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση του συλλόγου ΑμεΑ Γονέων & Φίλων Νότιας Κρήτης «Το Μέλλον».

 

Όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές το Σάββατο 8 Οκτωβρίου από τις 9:00 μέχρι τις 13:00 θα δίνονται τα πακέτα συμμετοχής από την πλατεία των Μοιρών έξω από το Δημαρχείο, ενώ όσον αφορά στους αγώνες, στις 09:30 το πρωί της Κυριακής θα δοθεί η εκκίνηση στον αγώνα των 16,6χλμ. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα κινηθεί στα όμορφα σοκάκια της Φανερωμένης, μέσα στη φύση και τους ελαιώνες, ενώ οι δρομείς θα περάσουμε από την τριακοσίων ετών τοξωτή πετρόχτιστη γέφυρα και να δροσιστούμε από το τρεχούμενο νερό.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 09:45 θα ξεκινήσει ο αγώνας 6,8χλμ που είναι τόσο για τρέξιμο όσο και για περπάτημα, ενώ στις 10π.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας 1,9χλμ που αφορά όλη την οικογένεια.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν για λίγες ώρες ακόμα και μπορούν να γίνουν πατώντας ΕΔΩ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τις απονομές των νικητών στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα δοθεί ένα… ρεσιτάλ χορού από τη σχολή μπαλέτου της Ροδούλας Ζωζωνάκη.