3ο Tiranathlon : Δεύτερη θέση για την Συντζανάκη στην ολυμπιακή απόσταση, νικητής ο Πολύζος στο σπριντ

 Runbeat Team   10:14 30-05-2023  

3ο Tiranathlon : Δεύτερη θέση για την Συντζανάκη στην ολυμπιακή απόσταση, νικητής ο Πολύζος στο σπριντ


Με πολλές ελληνικές επιτυχίες πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε το 3ο Tiranathlon. Στην πανέμορφη λίμνη Farka στα Τίρανα έδωσαν το παρών πολλοί σπουδαίοι τριαθλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου που είναι και η εβδομάδα του Ελληνικού Πολιτισμού στην Αλβανία.

Στη δεύτερη συμμετοχή της στη διοργάνωση, η Νάντια Συντζανάκη κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην ολυμπιακή απόσταση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση που παράλληλα της χάρισε την 10η θέση στη γενική. Νικήτρια ήταν η Anastasia Peycheva.

 

Μιλώντας στο runbeat η Νάντια Συντζανάκη δήλωσε την ικανοποίησή της για την επιτυχία της αυτή σε μία διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. «Είναι ένας αγώνας που στηρίζουμε οι Έλληνες με την παρουσία μας, ειδικά φέτος είχαμε ρεκόρ Ελληνικών συμμέτοχων, έχει μπει στο καλεντάρι μου όχι μόνο για την αρτιότητα του, αλλά και την φιλοξενία και τη ομορφιά της περιοχής». Η έμπειρη τριαθλήτρια μίλησε και για τους επόμενους αγώνες της. «Μελλοντικοί στόχοι για φέτος, είναι η συμμετοχή μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας που τρέχω κάθε χρόνο, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα xterra στο Τρεντίνο της Ιταλίας που θα γίνει το Σεπτέμβρη και σίγουρα η συμμετοχή μου στο ironman 70.3 Greece στην Βουλιαγμένη τον Οκτώβρη».

Στο Ολυμπιακό τρίαθλο νικητής ήταν ο Borislav Palashev, ενώ υπήρξαν και αρκετές ελληνικές συμμετοχές με τον Φίλιππο Βόκο να κατακτά την 4η θέση και τον Δημήτρη Λέκκο την πέμπτη.

Οι Ελληνικές επιτυχίες δε σταμάτησαν εκεί καθώς στο σπριντ τρίαθλο νικητής ήταν ο Παναγιώτης Πολύζος και τρίτος ο Άγγελος Βοζίκης. Στις γυναίκες τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Εβελίνα Μπομπουγιάννη και την τρίτη η Δανάη Ελίνα Μακριδάκη. Νικήτρια ήταν η Iva Pavlovic.

Συνολικά πήραν μέρος 19 Έλληνες τριαθλητές και τριαθλήτριες.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα