40ος ΑΜΑ: Καλύφθηκε ήδη το 1/3 του συνόλου των ατομικών εγγράφων!

 Runbeat Team   16:09 11-04-2023  

40ος ΑΜΑ: Καλύφθηκε ήδη το 1/3 του συνόλου των ατομικών εγγράφων!


Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν συγκεντρώσει οι εγγραφές του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας (11-12/11), που θα αποτελέσει επίκεντρο αθλητισμού και πολιτισμού για όλο τον κόσμο.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των δρομέων από όλο τον πλανήτη έχει ήδη φανεί μέσα στα πρώτα 24ωρα από το άνοιγμα των εγγραφών. Χαρακτηριστικό της ανταπόκρισης του κόσμου για συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της χώρας κι ένα από τα κορυφαία στον πλανήτη για το δρομικό κίνημα, είναι ότι στις πρώτες 24 ώρες από το άνοιγμα των εγγράφων καλύφθηκε το 1/3 του συνόλου των ατομικών εγγράφων.

 

Κάτι που φανερώνει την αξία του Μαραθωνίου της Αθήνας σε όλο τον κόσμο και παράλληλα δικαιώνει τις προσπάθειες του ΣΕΓΑΣ να αναβαθμίσει με παράλληλες δράσεις το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τη χώρα μας.

Ο 40ος Μαραθώνιος Αθήνας αναμένεται να προσεγγίσει τους περισσότερους δρομείς στην ιστορία του (τόσο στο μαραθώνιο όσο και στο σύνολο των αποστάσεων) και να μετατρέψει την Αθήνα σε σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.