4ο Agrinio Night Run & Santa Run: Παράταση εγγραφών ως την ημέρα του αγώνα (29/12)

 Runbeat Team   16:05 27-12-2022  

4ο Agrinio Night Run & Santa Run: Παράταση εγγραφών ως την ημέρα του αγώνα (29/12)


Τεράστιο φαίνεται ότι είναι το ενδιαφέρον των δρομέων του Αγρινίου για το 4ο Agrinio Night Run & Santa Run – Τρέχουμε για τη Ζωή, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου.

Το γεγονός ότι η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και παράλληλα αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τους δρομείς της περιοχής να τρέξουν πριν την αλλαγή του χρόνου έχει πολλαπλασιάσει τις εγγραφές. Έτσι οι διοργανωτές αποφάσισαν να διατηρήσουν ανοικτή την πλατφόρμα εγγραφής ως και την ημέρα του αγώνα προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι δρομείς της τελευταίας στιγμής.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τις εγγραφές στο Αgrinio Santa Run 2022, σας ανακοινώνουμε πως για τη δική σας εξυπηρέτηση, η φόρμα εγγραφών θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2022.

Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή. Μπορείτε να την κάνετε με 2 τρόπους

Online από το Site πατώντας ΕΔΩ και απευθείας στο χώρο παραλαβής του υλικού στο Δήμο Αγρινίου – Πρώην σιδηροδρομικός σταθμός – Λορέντζου Μαβίλη (ώρες γραφείων: 17.00 έως 20.00).

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 € / Εξοπλισμό επιλογής . Σε περίπτωση που επιλέξετε και τα 2 πακέτα (στολή και t-shirt), το κόστος είναι 20 € .

Σημειώνεται πως τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΦΛΟΓΑ. Η συμμετοχή και η βοήθεια σας είναι πολύτιμη.

Σε περίπτωση που κάνετε την εγγραφή σας online, θα πρέπει να μεταβείτε στο σημείο παραλαβής έτσι ώστε να πάρετε το διαθέσιμο υλικό(Αριθμός και μπλούζα – τεχνικό t-shirt).Σημειώνεται πως οι πληρωμές γίνονται με τη παραλαβή των ενδυμασιών που επιλέξατε.

Ώρες παραλαβής Υλικού

Πρώην σιδηροδρομικός σταθμός – Λορέντζου Μαβίλη ώρες 08.00 ως 14.00 και 17.00 έως 21.00.

Οι εγγραφές και η παραλαβή των αριθμών θα γίνονται έως και 30 λεπτά πριν τον αγώνα, όπου η γραμματεία θα μεταφερθεί στη πλατεία από τις 17.00 το απόγευμα.

Προσοχή: Φροντίστε να πάρετε εγκαίρως τους αριθμούς σας για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός τη τελευταία στιγμή».