4ος Βυζαντινός αγώνας 50χλμ: Σημαντική ενημέρωση για τις εγγραφές

 Runbeat Team   10:43 15-12-2022  

4ος Βυζαντινός αγώνας 50χλμ: Σημαντική ενημέρωση για τις εγγραφές


Προβληματισμός φαίνεται να υπάρχει στις τάξεις της οργανωτικής επιτροπής του 4ου Βυζαντινού αγώνα 50χλμ που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια αποχής λόγω του covid 19.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιανουαρίου 2023 στα Μέγαρα, οι 400 θέσεις που ήταν διαθέσιμες έκλεισαν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όμως τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αρκετοί δρομείς που επικοινωνούν για να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους.

 

Προκειμένου, λοιπόν, να δοθεί η δυνατότητα στους διοργανωτές να ανοίξουν ξανά τις εγγραφές ζητούν από όσους έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους να καταβάλουν το αργότερο έως τις 8 Ιανουαρίου 2023 το ποσό της συμμετοχής τους. Έτσι, εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν θέσεις κενές θα ανοίξει ξανά η πλατφόρμα εγγραφών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Επειδή από τη στιγμή που κλείσανε οι εγγραφές δεχόμαστε καθημερινά 5 με 10 κλήσεις για πιθανές ακυρώσεις, η οργανωτική επιτροπή -χωρίς να θέλουμε να πιέσουμε καταστάσεις-  ζητάει από όλους τους δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή αν μπορούν να τακτοποιήσουν το οικονομικό μέρος το αργότερο μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023 έτσι ώστε, αν κάποιοι για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσουν να έρθουν, να τους διαγράψουμε και να προσθέσουμε τους νέους ενδιαφερόμενους... Επιθυμία μας είναι να τρέξουν τουλάχιστον 400 δρομείς και ζητούμε τη βοήθεια και κατανόηση σας στον τομέα αυτό... Ευχαριστούμε προκαταβολικά!».