7ο Veikou Trail: Ώρες εκκίνησης και σημαντικές πληροφορίες

 Runbeat Team   15:40 21-01-2023  

7ο Veikou Trail: Ώρες εκκίνησης και σημαντικές πληροφορίες


Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την εκκίνηση του 7ο Veikou Trail και η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης θυμίζει τις ώρες εκκίνησης των αποστάσεων και ενημερώνει για σημαντικές πληροφορίες

Ώρες εκκίνησης

- Για το Skull Trail 10 χλμ: 09:30 πμ

- Για το Skull Trail 20 χλμ: 09:30 πμ

 

- Για το Trail 5 χλμ: 10:00 πμ

- Για το Trail 10 χλμ: 10:00 πμ

- Για το Trail Relay 10 χλμ (2 Χ 5 χλμ): 10:00 πμ

Οι 6 γραμματείες παραλαβής πακέτων συμμετοχής λειτουργούν μόνο σήμερα Σάββατο 21/01 και τις παρακάτω αναγραφόμενες ώρες:

Κεντρική είσοδος Άλσος Βεΐκου | Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι  – 10:00 – 17:00

Κατάστημα Cosmos Sport | Αργυροπούλου 4, Κηφισιά     – 10:00 – 17:00

Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76   – 10:00 – 17:00

Κατάστημα OUTRUN | Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο   – 10:00 – 17:00

Κατάστημα Top Cycles | Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι    – 10:00 – 15:00

Φαρμακείο ΚΑΤΡΗ | Γλυφάδα, Γούναρη 227 & Ηφαίστου     – 10:00 – 17:00

Θα παραλάβουν την ημέρα του αγώνα, όσοι ταξιδεύουν από μακριά και όσοι έχουν έρθει σε συνεννόηση με την διοργάνωση για ειδικούς λόγους.

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να προγραμματίσουν τον χρόνο τους για να είναι έγκαιρα τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την εκκίνηση της απόστασης που συμμετέχουν.

Οι εκκινήσεις θα δοθούν αυστηρά στις ανακοινωμένες ώρες.

 

Parking

Έξω από τον χώρο της διοργάνωσης, υπάρχουν 2 parking στο δεξιά σας πλευρά με κατεύθυνση από Γαλάτσι προς Μαρούσι. Ένα στην πεζογέφυρα και το άλλο ακριβώς μετά το φανάρι της κεντρικής πύλης του Άλσους.

Οι ερχόμενοι από Μαρούσι προς Γαλάτσι μπορούν να παρκάρουν άνετα στο parking στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου (Christmas Theater) στρίβοντας δεξιά ακριβώς στην πεζογέφυρα. Στο parking αυτό μπορούν να κατευθύνονται και όσοι δεν βρουν θέση στα 2 parking του Άλσους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι: Περνώντας το φανάρι και την κεντρική είσοδο του Άλσους κατευθύνονται προς Μαρούσι. Μετά από λίγα μέτρα βγαίνουν στην έξοδο για Νέα Ιωνία. Στρίβουν επιτόπου αριστερά και εισέρχονται στο ρεύμα προς Γαλάτσι. Μπορούν να παρκάρουν άνετα στο parking στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου (Christmas Theater) στρίβοντας δεξιά ακριβώς στην πεζογέφυρα.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.

     Θα υπάρχει φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων σας (τσάντες) στον χώρο δίπλα στην γραμματεία. Παράκληση να μην έχετε αντικείμενα αξίας ή μεγάλα χρηματικά ποσά μαζί σας.

WC - Τουαλέτες

      Υπάρχουν ακριβώς δίπλα από την είσοδο του σταδίου, αριστερά του κυλικείου (Ανδρικές Γυναικείες).

Απονομές

Θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 12:30 – 13:00, με τον τερματισμό και των τελευταίων αθλητών. Παρακαλούνται οι νικητές να παραμείνουν για την βράβευσή τους. Σε περίπτωση αποχώρησης πριν τις απονομές, θα πρέπει να ενημερωθεί η διοργάνωση. Σε περίπτωση μη ενημέρωσης, η διοργάνωση θα τους αναζητήσει για τα επόμενα 5 λεπτά. Μετά την διοργάνωση ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με την διοργάνωση μέσω email για την παραλαβή, σε σημείο που θα ορίσει η διοργάνωση.

Η διοργάνωση δεν αναβάλλεται. Μόνο σε ανακοίνωση ακραίων φαινομένων και εντολή αρμόδιας αρχής.

 

Το 7ο Veikou Trail τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Αποτελεί μια διοργάνωση της My Sportevent με συνδιοργανωτή τον δήμο Γαλατσίου

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected].

Διαρκής ενημέρωση για το 7ο Veikou Trail παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://veikoutrail.gr/

Από την σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/veikoutrail/

Στο Instagram: https://www.instagram.com/veikoutrail/