9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα: Σε νέα ημερομηνία η διοργάνωση

 Runbeat Team   19:29 08-03-2023  

9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα: Σε νέα ημερομηνία η διοργάνωση


Ο 9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν την αλλαγή της ημερομηνίας.

Διαβάστε πληροφορίες για την διοργάνωση:

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οικονομική στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και με την τεχνική στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνει με το Δήμο Ωραιοκάστρου τον 9ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

 

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:

1. Διαδρομή 1 km με κόστος 3 ευρώ 

2. Διαδρομή 5+ km με κόστος 6 ευρώ

3. Διαδρομή 15 km με κόστος 15 ευρώ

Ο 9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού “Αυτισμός -Ελπίδα” θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα στη Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό κόλπο.

Για όλες τις διαδρομές ισχύουν οι διαδρομές του 8ου Φιλανθρωπικού Αγώνα του 2022. O στόχος μας στα 15km είναι να προσφέρουμε στους αθλητές / δρομείς περισσότερα οφέλη από πλευράς εναλλαγής υψομέτρου (υψομετρική διαφορά 500m). 

 

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος της πόλης μας, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ατομικό αριθμό, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, τροφοδοσία και ιατρική υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού θα υπάρχουν χώροι φύλαξης ιματισμού, wc.

Ηλεκτρονικές εγγραφές μέχρι Παρασκεύη 28 Απριλίου 2023

Πατήστε παρακάτω για τις αιτήσεις εγγραφής

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 9ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινώνονται στο site & στο Facebook:  Σύλλογος Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα. Αυτισμός Ελπίδα ή  Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’.