Α’ αντιπρόεδρος στο ΣΕΓΑΣ ο Κεντέρης, εκπρόσωπος των αθλητών η Μπελιμπασάκη

 Runbeat Team   22:45 06-04-2021  

Α’ αντιπρόεδρος στο ΣΕΓΑΣ ο Κεντέρης, εκπρόσωπος των αθλητών η Μπελιμπασάκη


Υπό την προεδρία της Σοφίας Σακοράφα πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ μέσω της πλατφόρμας zoom με τη συμμετοχή των 21 νέων μελών του συμβουλίου.

Το νέο συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με τον Κώστα Κεντέρη να αναλαμβάνει χρέη α’ αντιπροέδρου, ενώ επιλέχθηκε η εκπρόσωπος των αθλητών στο συμβούλιο. Η Μαρία Μπελιμπασάκη ουσιαστικά διατήρησε τη θέση της καθώς ήταν η εκλεκτή και μάλιστα συμμετείχε κανονικά στη διαδικασία των ψηφοφοριών. Αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών ορίστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Τη θέση του β’ αντιπροέδρου προτάθηκε από την Σοφία Σακοράφα να αναλάβει η Τασούλα Κελεσίδου, η οποία όμως, αφού ευχαρίστησε την πρώτη, τελικά αρνήθηκε. Έτσι τη θέση του Β΄ αντιπροέδρου κατέλαβε ο Ιάκωβος Πετσούλας και τη θέση του Γ΄ αντιπροέδρου ο Παναγιώτης Μελαχρινό. Νέος γενικός γραμματέας θα αναλάβει ο Αθανάσιος Χασκής, ταμίας ο Γιάννης Λιούμπας και αναπληρωτής ταμίας, ο Γιάννης Μυστακίδης. Για τη θέση του α΄ Ειδικού γραμματέα προτάθηκε ο Παναγιώτης Δημάκος και του Εφόρου ο Γιώργος Γιατρουδάκης. Η θέση του αναπληρωτή εφόρου προτάθηκε αρχικά στον Στέλιο Δημότσιος, ο οποίος δεν την αποδέχθηκε, κι έτσι τελικά προτάθηκε στον Γιάννη Θεμελίδη.

Η κ. Σακοράφα έλαβε ομόφωνα την εξουσιοδότηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να προχωρήσει σε συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα η συνάντηση με τον Υφυπουργό θα γίνει τις επόμενες ημέρες μέσω zoom και θα συμμετάσχουν σε αυτήν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ

Πρόεδρος: Σοφία Σακοράφα

Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Κεντέρης

Β΄αντιπρόεδρος: Ιάκωβος Πετσούλας

Γ΄αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μελαχρινός

Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Χασκής

Ταμίας: Γιάννης Λιούμπας

Αναπληρωτής ταμίας: Γιάννης Μυστακίδης

Α΄Ειδικός γραμματέας: Παναγιώτης Δημάκος

Β΄Ειδικός γραμματέας: Παρασκευή Παχατουρίδου

Έφορος: Γιώργος Γιατρουδάκης

Αναπληρωτής έφορος: Γιάννης Θεμελίδης

Μέλη: Τασούλα Κελεσίδου

Αλέξης Αλεξόπουλος

Στέλιος Δημότσιος

Νίκος Τσώνης

Βασίλης Οικονόμου

Κώστας Γκατσιούδης

Κωνσταντίνα Ρετσινά

Ηλίας Βασιλειάδης

Γιάννης Μπόλας

Χάρης Παπαδιάς

Τακτικός εκπρόσωπος αθλητών: Μαρία Μπελιμπασάκη

Αναπλήρωματικό μέλος εκπρόσωπος αθλητών: Κατερίνα Στεφανίδη