Α. Παπαμιχαήλ: «Μετά το Παγκόσμιο δεν ξεκουράστηκα, μεσολάβησαν οι πλημμύρες - Για 15 ημέρες βοηθούσαμε στα χωριά»

 Runbeat Team   16:43 26-10-2023  

Α. Παπαμιχαήλ: «Μετά το Παγκόσμιο δεν ξεκουράστηκα, μεσολάβησαν οι πλημμύρες - Για 15 ημέρες βοηθούσαμε στα χωριά»


Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ξεκινάει τη διαδρομή του για τη νέα χρονιά, το Σάββατο (28/10) στη Γερμανία και στο πλαίσιο των δηλώσεων που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με τις πλημμύρες στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας αθλητής θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα για το 2023, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος για τη νέα αγωνιστική σεζόν στην πόλη Τσιτάου, στα σύνορα με την Πολωνία.

 

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεκινάει τη χρονιά με στόχο να φτάσει τόσο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης, όσο και στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, που θα είναι η τέταρτη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Χρειάζομαι αγώνες για την επόμενη χρονιά. Το πρόγραμμα είναι πιεσμένο και από τον Ιανουάριο θα πρέπει να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Αυτή την περίοδο είμαι αρκετά κουρασμένος. Μετά το Παγκόσμιο δεν ξεκουράστηκα, καθώς μεσολάβησαν και οι πλημμύρες, όπου για 15 ημέρες βοηθούσαμε στα χωριά που είχαν μεγάλα προβλήματα“, είπε ο Παπαμιχαήλ και συμπλήρωσε: “Η περσινή απόφαση της WA να βγάλει το 35αρι από τους Ολυμπιακούς μας άλλαξε απότομα το πρόγραμμα, παρόλα αυτά προσαρμοζόμαστε και κάνουμε το πλάνο για την επόμενη χρονιά“.

Τόσο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης όσο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού περιλαμβάνουν στο πρόγραμμα τους το αγώνισμα των 20χλμ. βάδην.