Αφήνει τον στίβο για την υποκριτική ο Yohan Blake μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

 Runbeat Team   16:11 09-10-2023  

Αφήνει τον στίβο για την υποκριτική ο Yohan Blake μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού το 2024 θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα για την αθλητική καριέρα του Yohan Blake. Ο τρίτος ταχύτερος άνδρας στον κόσμο έκανε γνωστό ότι μετά το Παρίσι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι στόχος του είναι να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο Τζαμαϊκανός σχεδιάζει να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του αφήνοντας πίσω του τον αθλητισμό που του προσέφερε πάρα πολλά.

 

«Θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και επίσης θέλω να απολαμβάνω τη ζωή περισσότερο. Θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική», δήλωσε ο Blake, ο οποίος φέτος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό χάνοντας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Στα 100 μέτρα, κατάφερε να νικήσει μόλις μία φορά στους αγώνες που μετείχε, ενώ δεν έσπασε το φράγμα των 10 δευτερολέπτων.

«Ήταν τρελό... Έκανα ένα λάθος στην εκκίνηση στα δοκιμαστικά της Τζαμάικας κι έτσι έχασα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής και ήμουν συνεπής έστω κι αν δεν πέτυχα τους στόχους μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να τρέξω γρήγορα και επικεντρώνομαι στους τελευταίους μου Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε χαρακτηριστικά ο Blake.