Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη»: Αυξημένο ενδιαφέρον και παράταση στις εγγραφές

 Runbeat Team   20:54 28-09-2022  

Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη»: Αυξημένο ενδιαφέρον και παράταση στις εγγραφές


Το μεγάλο ενδιαφέρον των δρομέων να αγωνιστούν στον αγώνα δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη», που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ανάγκασε τους διοργανωτές να δώσουν παράταση στις εγγραφές και να επεκτείνουν το όριο στις 2.300 συμμετοχές.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με απόφασή της, η διοργάνωση του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση εγγραφών, παρατείνει την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έως και την συμπλήρωση 2.300 συμμετοχών. Ήδη οι πρώτες 2000 συμμετοχές που προκηρύχθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, έχουν διατεθεί. 

Με τη συμπλήρωση των επιπλέον 300 συμμετοχών που διατίθενται και για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι εγγραφές αυτόματα θα ολοκληρωθούν.

Ηλεκτρονική εγγραφή

Όπως είναι γνωστό, με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, από τον Δήμο Κατερίνης -Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2351 350516 & 2351047445 (Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου:Νικηφόρος Γκόλτσιος & Γιώργος Μίχος)».