Αγώνες Δρόμου Μνήμης «Λέλα Καραγιάννη»: Έκτακτες τροποποιήσεις του αγωνιστικού προγράμματος

 Runbeat Team   19:41 08-09-2022  

Αγώνες Δρόμου Μνήμης «Λέλα Καραγιάννη»: Έκτακτες τροποποιήσεις του αγωνιστικού προγράμματος


Έκτακτες τροποποιήσεις του αγωνιστικού προγράμματος ανακοίνωσαν οι διοργανωτές των Αγώνων Δρόμου Μνήμης «Λέλα Καραγιάννη», που θα γίνουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους:

Λόγω της έναρξης της τοπικής εμποροπανήγυρης και των ειδικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην παραλιακή ζώνη της Λίμνης, είμαστε υποχρεωμένοι μετά και από συνεργασία με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές να προβούμε στις παρακάτω τροποποιήσεις ειδικά για φέτος.

Ο χώρος εκκίνησης-τερματισμού μετατίθεται στο λιμάνι ακριβώς κάτω από το κτίριο Μελά, όπου θα λειτουργήσει και η γραμματεία. Στον ίδιο χώρο οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους πατάρι αποδυτηρίων και τουαλέτες.

Το Limni City Trail αντικαθίσταται με αγώνα 6 χλμ πάνω στην ίδια ασφαλτοστρωμένη παραλιακή διαδρομή με τον μεγάλο αγώνα με αναστροφή στην περιοχή «Κατούνια», όπου θα υπάρχει και σταθμός τροφοδοσίας.

 

Η έναρξη αυτού του αγώνα μετατίθεται στις 18.30. Οι δυο άλλοι αγώνες θα εκκινήσουν κανονικά: Ο παιδικός μη ανταγωνιστικός στις 17.30 και ο μεγάλος αγώνας προς τιμήν της Λέλας στις 17.45.

Και οι 3 αγώνες θα εκκινήσουν με παραλιακή ανατολική κατεύθυνση.

α. Οι μικροί μας φίλοι θα φτάσουν μέχρι τις εγκαταστάσεις του ΝΟΛ και θα επιστρέψουν διανύοντας συνολικά μια απόσταση 600 μ.

β. Οι συμμετέχοντες στον μεγάλο αγώνα θα φτάσουν κανονικά μέχρι τον περίβολο της Ιεράς Μονής Γαλατάκη, όπως και πέρσι, όπου θα κάνουν αναστροφή, διανύοντας συνολικά μια απόσταση 16,5 χλμ.

Ζητούμε την κατανόησή σας και δεσμευόμαστε από του χρόνου σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επιστρέψουμε στην αγωνιστική μας «κανονικότητα» !!!

Καλή αντάμωση το Σάββατο 10/9 το απόγευμα στην όμορφη Λίμνη μας!!!!