Αήττητη στα προημιτελικά η Εθνική Πόλο

 Runbeat Team   13:47 29-07-2021  

Αήττητη στα προημιτελικά η Εθνική Πόλο


Νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο κατάφερε να πάρει η Εθνική Πόλο, επικρατώντας με 10-9 της Ιαπωνίας. Είχαν προηγηθεί δύο σπουδαία αποτελέσματα, καθώς η νίκη κόντρα στους Ούγγρους και η ισοπαλία απέναντι στην Ιταλία, είχαν βάλει τις βάσεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μ' αυτή τη νίκη η Ελλάδα βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' ομίλου και περιμένει τα παιχνίδια με Νότιο Αφρική και ΗΠΑ προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό της στην προημιτελική φάση.

Απέναντι στους οικοδεσπότες Ιάπωνες η Εθνική μας πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση, μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους της να πάρουν έστω και την ισοπαλία. Το συγκρότημα του Θεόδωρου Βλάχου διατήρησε το προβάδισμα που είχε πάρει εξ αρχής και κατάφερε να επικρατήσει στο φινάλε με 10-9.

 

Τα οχτάλεπτα: 1-1, 4-4, 2-1, 3-3.

ΕΛΛΑΔΑ(Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Καπότσης 3, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Ομότο): Ταναμούρα, Αντάτσι 3, Κόπου, Σίγκα, Γιοσίντα 1, Σουζούκι, Σιμίζου, Τακάτα, Αράι 2, Ινάμπα 2, Οκάβα, Αράκι 1.

 

Πηγή φωτογραφίας: sport-fm.gr