Αναγκαστική αλλαγή στη διαδρομή του 8ου Δρόμου Αθανάτων

 Runbeat Team   21:43 18-10-2022  

Αναγκαστική αλλαγή στη διαδρομή του 8ου Δρόμου Αθανάτων


Με αλλαγές στη διαδρομή του θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου ο 8ος Δρόμος Αθανάτων που φέτος είναι αφιερωμένος στα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής.

Όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές θα υπάρξει μία παράκαμψη καθώς λόγω έργων θα κλείσει ένα μεγάλο μέρος της καθιερωμένης διαδρομής.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά την ενημέρωση που είχαμε ότι λόγω έργων έχει κλείσει ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής από το 112ο περίπου χλμ. πάνω στον Ταϋγέτο, για φέτος θα ακολουθήσουμε από εκείνο το σημείο την εναλλακτική που μας έχει υποδειχθεί! Έτσι, από το 112χλμ.περιπου και μέχρι το 128ο χλμ. η διαδρομή αλλάζει για 16 χλμ. και πάει από παρακαμπτήριο, όπου μας βγάζει λίγο πριν τους 5 Δρόμους - τις τελευταίες ανηφόρες δηλαδή πριν την Καλαμάτα, ενώ περνάμε τα γραφικά χωριά του Λαδά και του Καρβέλα!

Αν αναρωτιέστε αν αλλάζει η απόσταση, η απάντηση είναι ΟΧΙ, αφού για κάποιο ανεξήγητο λόγο και συνάμα τυχερό, τα χιλιόμετρα παραμένουν τα ίδια ακριβώς σε ακρίβεια μέτρου, ενώ τα υψομετρικά παραμένουν περίπου τα ανάλογα! Φυσικά θα αλλάξουν τα χιλιομετρικά σημεία κάποιων σταθμών που θα ανακοινωθούν στο σάιτ του αγώνα πολύ σύντομα! Ευχαριστούμε τα 3 παιδιά που έσπευσαν να μας ενημερώσουν γι’ αυτή την εξέλιξη και είδαμε το θέμα πριν ουσιαστικά γίνει πρόβλημα!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας και σας περιμένουμε όλες και όλους στον αγώνα που αγαπήσατε».