Ανακοινώνονται σήμερα τα ονόματα των προπονητών που θα συνεργαστούν με τον ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   9:16 07-11-2022  

Ανακοινώνονται σήμερα τα ονόματα των προπονητών που θα συνεργαστούν με τον ΣΕΓΑΣ


Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου για σήμερα Δευτέρα 7/11 συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τεχνικών που θα συνεργαστούν με την Ομοσπονδία την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή του ο ΣΕΓΑΣ, «η Ομοσπονδία προχωράει στην ανακοίνωση των προπονητών έχοντας νωρίτερα αξιολογήσει το έργο τους στη διάρκεια της χρονιάς, που πέρασε μέσα από μία καινοτόμα πρόταση.

 

Για πρώτη φορά το αποτέλεσμα θα αποτιμηθεί μέσα από συγκεκριμένα κριτήρια, σε μια πρόταση η οποία είναι βασισμένη σε ένα όσο το δυνατόν αξιολογικό και μετρήσιμο σύστημα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην Ομοσπονδία να συνεργαστεί με προπονητές που με το έργο τους έδειξαν την χρονιά που πέρασε ότι είναι σε θέση να παράγουν έργο και να αναδείξουν τους αθλητές και τις αθλήτριες που στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες όλων των κατηγοριών.

Η βασική καινοτομία αφορά στην αξιολόγηση που προέκυψε μέσα από το σύστημα επιβράβευσης του σχεδιασμού.

Βάσει αυτού, κάθε αθλητής/τρια βαθμολογήθηκε σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβε. Η βαθμολογία αυτή αντιστοιχήθηκε με τον προπονητή/τριά του και προέκυψε ο πίνακας κατάταξης όλων των προπονητών της περιόδου 2021 – 22. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο βαθμό που είναι δυνατό να υπάρχει μια αντικειμενική εικόνα του έργου των προπονητών και των προπονητριών μας.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στις υψηλότερες θέσεις της αξιολόγησης βρέθηκαν προπονητές και προπονήτριες που ήταν συνεργάτες της Ομοσπονδίας την περίοδο 2021- 2022».