Ανακοινώθηκε συνεργασία ανάμεσα στην MySportEvent και τους Galatsi Runners
Runbeat Team 16:16 11-11-2023

Η MySportEvent, στο πλαίσιο συνεργασίας με τοπικούς φορείς, συνεργάζεται με τους κατά τόπους δρομικούς Συλλόγους. Μέσω της ευρύτερης συνεργασίας με Συλλόγους Δρομέων αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, προσφέροντας ποιοτικούς αγώνες, υλοποιώντας κοινές δράσεις που αφορούν τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και το περιβάλλον, με τελικό αποδέκτη την κοινωνία και τον κόσμο. Η σύμπραξη με Συλλόγους Δρομέων έχει σαν αποτέλεσμα τη στήριξη και ανάπτυξη του δρομικού κινήματος.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Veikou Trail, ενός αγώνα που έχει γίνει θεσμός στο Δήμο Γαλατσίου, η MySportEvent ανακοίνωσε την συνεργασία της με τους Galatsi Runners (Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου).
Λίγα λόγια για τους Galatsi Runners
"Οι Δρομείς Γαλατσίου ή Galatsi Runners είναι μια ομάδα από ερασιτέχνες δρομείς βουνού και δρόμου που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό. Σαν σύλλογος έχει σκοπό και στόχο να προάγει το αθλητικό ιδεώδες, την υγεία και φυσικά την ευγενή άμιλλα."
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες των κοινών δράσεων, όπως επίσης και έγκαιρη ενημέρωση πριν από κάθε δράση ξεχωριστά.