Ανοίγει την Πέμπτη 16/3 η Athens Half Marathon Expo και το κέντρο εξυπηρέτησης δρομεών

 Runbeat Team   11:47 10-03-2023  

Ανοίγει την Πέμπτη 16/3 η Athens Half Marathon Expo και το κέντρο εξυπηρέτησης δρομεών


Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι του δρομικού κινήματος για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Προεόρτια της διοργάνωσης αποτελεί η Athens Half Marathon Expo, η αυλαία της οποίας θα ανοίξει την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 13.00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100). Παράλληλα θα εγκαινιαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων.

 

Ο Ημιμαραθωνίος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Διοργανωτές του αγώνα που φέτος εκτιμάται ότι θα υποδεχθεί 19.000 δρομείς σε τρεις διαδρομές (Ημιμαραθώνιος, 5 χλμ-ΟΠΑΠ και Family Run) είναι ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στην Athens Half Marathon Expo, που φέρει την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Be Best, θα δώσουν το «παρών» περισσότεροι από 50 εκθέτες που εκπροσωπούν, μεταξύ άλλων, τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, υπόδησης και εξοπλισμού, διατροφής, υγείας, αποκατάστασης, εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων και αθλητικής ενημέρωσης.

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης από όπου οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους (με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό συμμετοχής στον αγώνα.

Η Athens Half Marathon Expo θα είναι ανοιχτή για το κοινό την Πέμπτη 16 Μαρτίου (13.00 έως 20.00), την Παρασκευή 17 Μαρτίου (10.00-20.00) και το Σάββατο 18 Μαρτίου (10.00-18.00).