Άνοιξαν οι εγγραφές του 1oυ West Run Würth

 Runbeat Team   18:49 31-08-2021  

Άνοιξαν οι εγγραφές του 1oυ West Run Würth


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον 1ο West Run Würth, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Η διοργάνωση περιλαμβάνει έναν αγώνα 20χλ, έναν σκυταλοδρομίας 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ), έναν 5 χλμ και έναν παιδικό αγώνα.

Επαγγελματίες και  ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε αρκετά βατές διαδρομές που επιτρέπουν την επίτευξη ρεκόρ.

Οι εγγραφές του 1ου West Run Würth άνοιξαν χθες 30 Αυγούστου και μπορούν να συμπληρωθούν αποκλειστικά μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 6 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργανώτρια αρχή.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 1ο West Run Würth θα έχουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει το σχετικό αντίτιμο που επέλεξαν.

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους εκτός από τον παιδικό αγώνα. Για ανήλικους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]